تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
دفاع مقدس و آدرس
mabar.LoxBlog.com لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
راوي هشت سال دفاع مقدس گفت: براي پيشرفت در فضاي سايبري و مجازي، توجه به نيازهاي جوان امروز ضروري است.
عليرضا دلبريان صبح امروز در نخستين نشست منتخبان فعال در فضاي مجازي خراسان رضوي اظهار داشت: با وجود امكانات و تجهيزات بروز در فضاي سايبري و مجازي، در اين بخش داراي عقبماندگيهاي زيادي هستيم.
وي با بيان اينكه جوان امروز براي درك مفاهيم ارزشي انقلاب اسلامي بايد حقايق را لمس كند، افزود: تنها راه اين درك و لمس نيز ارتقاي روابط و طرز رفتار دستاندركاران حوزه انتقال مفاهيم انقلاب اسلامي است.
اين راوي دفاع مقدس گفت: مهمترين عامل قوت قلب رزمندگان در جبهههاي نبرد حق عليه باطل بعد از اعتقادات، حضور فرماندهان با صفا و معلمان اخلاق جنگ بود كه دوش به دوش سربازان در تمام عملياتها شركت ميكردند.
رئيس سازمان بسيج دانشآموزی و فرهنگيان كشور بر ايفای نقش دانشآموزان برای مقابله با جنگنرم دشمن با حضور در مناطق عملياتی دفاع مقدس تأكيد كرد.
سردار «محمدصالح جوكار» رئيس سازمان بسيج دانشآموزی و فرهنگيان كشور اظهار كرد: امسال با توجه به راهبرد تحول اساسی و بنيادين دروس آمادگی دفاعی قرار شده كه مبنای تدريس اين درس آشنايی دانشآموزان با فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس و تبيين ابعاد مختلف جنگنرم باشد.
وی گفت: در بخش آشنايی دانشآموزان با ارزشهای دفاع مقدس قرار شده كه دانشآموزان پايه دوم متوسطه را امسال به صورت هماهنگ در سطح كشور با همكاری آموزش و پرورش در اردوهای راهيان نور شركت كنند، كه مراحل هماهنگی آن در سال تحصيلی انجام شد، خوشبختانه از 7 آذرماه جاری اردوی راهياننور با ظرفيت 4800 نفر برای هر دوره دو روزه شروع شده است و تاكنون 11 استان اعزام خود را انجام دادهاند.
جنگ نرم مترادف اصطلاحات بسیاری در علوم سیاسی و نظامی است. در علوم نظامی از واژه هایی مانند جنگ روانی یا عملیات روانی و در علوم سیاسی از واژه هایی چون براندازی نرم، تهدید نرم، انقلاب مخملین و اخیرا به واژه انقلاب رنگین برای تبیین این اصطلاح استفاده میشود.
گاهی به جای جنگ از واژه های تهدید یا قدرت نیز استفاده می شود، ولی در نهایت هر دوبه یک مفهوم ختم می شوند. نظریه جنگ نرم طی دهه های اخیر وارد ادبیات سیاسی شده است و "ژوزف نای" از اندیشمندان معاصر معتقد است، مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است، او برخلاف بعضی از صاحب نظران، اقتصاد و دیپلماسی را در زیرمجموعه قدرت سخت قرار داده و تنها از رسانه بعنوان قدرت نرم نام می برد.
در تمامی اصطلاحات بالا هدف مشترک تحمیل اراده گروهی بر گروه دیگر بدون استفاده از راه های نظامی است. اما از آنجا که در مورد گستردگی و حوزه فعالیت هر کدام اتفاق نظر وجود ندارد؛ اشاره کوتاهی به هر کدام از واژه های مذکور و سابقه تاریخی آنها خواهیم داشت.
مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است
یک استاد مردمشناس، گفت: امروز بیشتر از هر زمانی از بسیجیان که روحیه دفاع از نظام را دارند توقع میرود که به بصیرتافزایی نسل جوان کمک کنند.
ابراهیم فیاض استاد مردمشناسی دانشگاه درباره تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر بصیرت مسلمانان گفت: تاکید بر بصیرت از دوران امیرالمومنین (ع) که فتنههای متعدد شکل گرفت مطرح بوده و در نهجالبلاغه نیز به شکلها و زبانهای مختلف عنوان شده است.
وی با بیان اینکه بصیرتی که رهبر فرزانه انقلاب امروزه به آن اشاره دارد به معنی آگاهی دقیق، خواندن مسایل پشت پرده و فهمیدن اتفاقات با عمق است، افزود: بنابراین امروز بیشتر از هر زمانی از بسیجیان که چنین روحیهای را دارند توقع میرود که به بصیرتافزایی نسل جوان کمک کنند.
این مدرس مردمشناسی دانشگاه ادامه داد: بنابراین اگر در مردم جامعه مخصوصاً بسیجیان بصیرت تحقق پیدا نکند ممکن است آنها را دچار ابهام، تزلزل، عقبنشینی و گول خوردن در مسایل پیچیده کند که آن زمان بدترین اتفاقات ممکن است برای امت اسلامی بیفتد.
فیاض در پایان سخنان خود با بیان اینکه در هر انسان مسلمان یا غیرمسلمانی بصیرت باید شکل بگیرد تا بتواند راه را از چاه تشخیص دهد خاطرنشان کرد: به یاری خدا امروز ما این تیزهوشی را نه تنها در میان جوانان بسیجی بلکه در میان تمام اقشار جامعه خود مشاهده میکنیم.
قائم مقام وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه بسيجيان در برابر جنگ نرم دشمنان اسلام آمادهباش هستند، گفت: هشت سال دفاع مقدس نيز با تفكر بسيجي و حضور بسيجيان به بار نشست و پيروز شد.
جلال رحيمي عصر شنبه در همايش ايثارگران فرهنگي استان مركزي كه در كانون فرهنگي، تربيتي امام علي(ع) اراك برگزار شد،گفت: تا وقتي كه نظام اسلامي ايران با روحيه بسيج و شهادت گره خورده باشد، شكست ناپذير است و در برابر هر تهديد، تجاوز و توطئه تا مرز نابودي دشمنان با اقتدار خواهد ايستاد.
وي با بيان اينكه رشادتهاي جانبازان و از خودگذشتگي شهدا و فداكاري ايثارگران نظام ما را بيمه كرده و كشورمان را در جهان سربلند و پرافتخار كرده است، ابراز داشت: عظمت و اقتدار انقلاب و نظام به بركت همت و رشادت ايثارگران و خانواده شهدا است و ما هر چه داريم از ايثارگريهاي آنان است و بايد قدردان باشيم.
يكي از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: آمريكا و دشمنان از حاكميت مرجعيت ديني و در رأس آن ولي فقيه در كشور وحشت دارند.
رحيم نوعياقدم ظهر امروز در همايش بسيجيان شهرستان آران و بيدگل افزود: آمريكا به دنيا قول داده بود تا انقلاب اسلامي را سرنگون كند اما زماني كه مردم در ركاب ولي فقيه خود بوده و بسيجيان به امام لبيك گفتند قدرتي تشكيل شد كه هيچ كس نتوانست در برابر آن بايستد.
وي اضافه كرد: انقلاب اسلامي ايران روز به روز پيشرفت كرده، ملتها هوشيار شدند و حاكميتهاي استكباري به واسطه انقلاب اسلامي ايران متزلزل گرديدهاند.
نوعي اقدم با اشاره به اينكه امام راحل سكانداري نظام مقدس را به همرزم خلفش مقام عظماي ولايت سپرد ادامه داد: آمريكا كه گمان ميكرد عمر انقلاب ايران به عمر امام خميني وابسته است معترف شده كه به دليل آنكه آيتالله خامنهاي نيز مانند امام راحل عمل كرده؛ از سرنگوني نظام عاجز ماندهاند.
محمد دهقان، عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با اشاره به نقش بسيج و تأثير آن بر پيشرفتهاي كشور، اظهارداشت: همانگونه كه رهبر معظم انقلاب نيز فرمودند يكي از بزرگترين يادگارهاي حضرت امام(ره) تشكيل بسيج مستضعفين بود.
وي با بيان اينكه حضرت امام(ره) يكي از مردميترين نهادهاي انقلابي را تشكيل دادند، تصريحكرد: بسيج براي دفاع از آرمانهاي حضرت امام(ره)، اسلام و انقلاب به وجود آمد.
عضو هيئترئيسه مجلس با تأكيد بر اينكه بسيج در طول سالهاي متمادي پس از انقلاب نيز در صحنههاي مختلف صلابت، درخشندگي و نورانيت خود را نشان داده است، يادآورشد: در عرصه دفاع مقدس قطعاً اگر بسيج نبود و نيروهاي مردمي حضور نداشتند ايران اسلامي نميتوانست دشمن را شكست دهد.
بیژن نوباوه، نماینده مجلس شورای اسلامی در هشتمین همایش «بسیج و رسانه» گفت: امروز آمریکاییها تقریبا همه تخم مرغهای خود را در سبد حرکتهای سایبری گذاشتهاند و بر روی این مساله کار زیادی میکنند، بخش مهمی از افراد درگیر در حوادث سال ۸۸ افراد بیسواد بودند و علیرغم برچسبهای قشنگی که داشتند در دام حرکتهای آمریکا افتادند.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه به اهمیت بسیج در بحث مقابله با جنگ نرم اشاره کرد و گفت: ما تشکیلاتی به نام بسیج داریم که در دنیا بی نظیر است و میتواند قدرت خود را به عنوان یک سایبر در مقابل دشمن نشان دهد پس باید از این ظرفیت به درستی استفاده کرد تا یک حرکت منسجم و مناسب در برابر جنگ نرم دشمن انجام دهیم.
راجر وارتز "خواننده انگلیسی در تور جهانی خود كه موسیقی "دیوار" را اجرا میكند، در یكی از كنسرتهای خود از تصاویر شهدای 8 سال دفاع مقدس در كنار كشتهشدگان حوادث پس از انتخابات سال گذشته استفاده كرده است.
معاون اردويي ، گردشگري و راهيان نور سازمان بسيج مستضعفين گفت : امروز مسووليت بسيج در مقابله با جنگ نرم دشمنان اسلام كه باورهاي اعتقادي ملت ايران را هدف قرار دادهاند بسيار سنگين است.
سرتيپ دوم پاسدار محمد سليماني روز چهارشنبه در آيين يادواره ۳۰شهيد ورزشكار شهرستان قدس افزود : بسيج در جامعه به معناي حضور مردم در عرصههاي مختلف كشور از جمله سياسي ، اجتماعي و فرهنگي است .
وي با تاكيد بر ضرورت زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهيدان و ادامه راه اين عزيزان اظهار داشت : ترويج فرهنگ ايثار و شهادت موجب نااميدي دشمنان اين مرزو بوم اسلامي ميشود.
یک خواننده انگلیسی در اقدامی عجیب برای جلب توجه بیشتر رسانهها به خود، در یکی از کنسرتهای خود برای مشروعیتبخشی به اغتشاشات خیابانی در ایران، از تصاویر شهدای هشت سال دفاع مقدس در کنار کشتهشدگان آشوبهای سال گذشته استفاده کرده است. کنار هم قرار دادن تصاویر شهید «مصطفی چمران» فرمانده دلاور دوران دفاع مقدس و «فرزاد کمانگر» عضو گروهک تروریستی تجزیهطلب در کردستان ایران هم از جمله کارهایی است که شاید برای مخاطب غربی و اروپایی بیمعنا و یا حتی جالب و جذاب باشد اما مخاطبان ایرانی را به خنده وامیدارد. البته تصاویر دیگری از چند کشتهشده کودتای نافرجام مخملی سال گذشته هم در میان تصاویری از شهید «حسین فهمیده» و شهید «حمید باکری» وجود دارد .
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ از برگزاری رژه هوایی هواپیماهای فوق سبک این سپاه در روز پنجشنبه خبر داد.
به گزارش فارس، سردار حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در نشست خبری که صبح امروز یکشنبه به منظور فرا رسیدن هفته بسیج برگزار شد، اظهار داشت: رسانهها و هنرمندان امروز باید بدانند که در 2هزار و 840 روز نبرد دفاع مقدس، بر زنان و مردان ایران چه گذشته است.
وی افزود: تاکنون به خوبی به نقش بانوان به خصوص جوانان در دفاع مقدس پرداخته نشده است. نبرد ما یک نبرد مردمی بوده و همه اقشار با همه سنین در آن نقش داشتهاند و مردم در قالب بسیج مردمی نقش کلیدی را داشتهاند و امام (ره) با بسیج مردمی انقلاب را به پیروزی رساند و با دهها توطئه علیه انقلاب که یکی از آنها جنگ تحمیلی بود مقابله شد.
آيت الله سبحاني : بسيج در فتنه سال گذشته سينه خود را سپر كرد
همگان ديديم كه بسيج در فتنه سال گذشته سينه خود را سپر كرد و در برابر دشمنان ايستاد و اجازه نداد كه آنها به درون كشور وارد شوند.
به گزارش روابط عمومي رياست سازمان بسيج مستضعفين ،آيت الله جعفر سبحاني در ديدار با سردار محمد رضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين و هيأت همراه ،با بيان اين مطلب كه تقارن هفته بسيج با روز ولايت حضرت علي (ع) موضوع مهمي بوده كه آن را به فال نيك مي گيريم و اميد است بسيجيان همواره از علي (ع) تبعيت و الگوبرداري كنند ، گفت :
مسئله غدير ،مسئله اكمال دين است ؛ البته اكمال دين تا آن روز محقق نشده بود چون ايشان 13 سال تمام در مكه زندگي كرد و دراين مدت فرصتي براي تبليغ و تعليم اسلام نداشت و اگر هم فعاليتي مي كرد بصورت زير زميني بود .
فرمانده سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان گفت: امسال در هفته بسيج حركتي نو در نيروهاي مقاومت در حال انجام است كه فعاليتهاي اين نيرو را بر اساس فعاليتهاي فرهنگي و مقابله در جبهه جنگ نرم سازمان ميدهد.
سردار غلامرضا سليماني پيش از ظهر امروز در نشست خبري هفته بسيج اظهار داشت: امسال در هفته بسيج حركتي آغاز شده كه براي تحقق بخشيدن به اين حركت از يكسال پيش برنامهريزيهايي انجام شده بود كه در سال جاري و همزمان با هفته بسيج اين تحول در نيروهاي مقاومت آغاز خواهد شد.
وي افزود: ساختار نيروهاي مقاومت بسيج با توجه به لزوم مبارزه در حوزه جنگ نرم نياز به تحولات ساختاري دارد و بر اين اساس اين نيروها به شكل گستردهتري در حوزههاي فرهنگي ورود پيدا ميكنند و با استفاده از ظرفيتهاي تربيتي، علمي، آموزشي و ديگر ظرفيتهاي خود در راستاي تحقق اين حرف امام خميني(ره) مبني بر ايجاد بسيج 20 ميليوني وارد فعاليت ميشند.
يکي از فرماندهان جهادسازندگي همدان در دوران دفاع مقدس:
جهاد سازندگي بدون هياهو وارد جنگ شد
جهاد سازندگي اولين قرباني جنگ نرم بود
يکي از فرماندهان تيپ (س18) الغدير مهندسي جنگ جهاد سازندگي استان همدان گفت: جهادسازندگي بدون هياهو وارد جنگ شد و خلاء جنگ را پر کرد، در واقع اين نيروهاي جهادي در موقعيت هايي حضور يافتند که هيچ کس آمادگي حضور در آن مناطق را نداشت.
محمد دلگرم در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در همدان، بيان داشت: با تشکيل جهادسازندگي و برقراري ارتباط با روستاها، مناطق جنگي مانند كردستان ايلام و خوزستان همچنين مناطق محروم سيستان، خراسان و کردستان، چهارمحال و ديگر استانها تشکيلات عظيمي به وجود آمد که جوانان را به حضور در جبهه ها و ياري رساني به مردم محروم ترغيب کرد و جوانان بدون هيچ چشمداشت مادي به سفيران انقلاب در روستاها تبديل شدند ونهاد جهاد سازندگي بستر جذب نيروهاي مردمي شد.
با تسخیر لانه جاسوسی آمریكا هیمنه آمریكاییها شكسته شد و بعد از تسخیر اكثر مسئولان و فرماندهان وقت نگران این موضوع بودند كه آمریكا چه پاسخ و عكسالعملی خواهد داشت كه حضرت امام(ره) با قوت و اطمینان فرمودند: آمریكا هیچ غلطی نمیكند و امروز ما میبینیم كه واقعاً نتوانست هیچ غلطی بكند.
بعد از فروپاشی شوروی كشور آمریكا به عنوان تنها ابر قدرت جهان در بین كشورهای مختلف شناخته میشد اما امروز خبری از آن ابرقدرتی وی در جهان نیست و در بسیاری از نقاط جهان به بنبست رسیده است.
یكی از این ویژگیهای آمریكا داشتن اتاق فكرهای متعدد است كه این كانونهای تفكر به عنوان منابع تصمیمگیری درست مردان آمریكایی مطرحند و یكی از همین كانونهای تفكر به دولت آمریكا هشدار داد كه در شرایط فعلی قدرتهایی در حال شكل گرفتن هستند كه این قدرتها در آینده آمریكا را به چالش خواهند كشید كه برای جلوگیری از این شكل گیری قدرتهای فوق دو راهكار اقدام مستقیم و غیر مستقیم پیشروی آمریكاست.
دولت آمریكا در اقدامات مستقیم به برنامههای تفرقهآمیز بین كشورها روی آورد و در كشور ما هم ایجاد تفرقه مذهبی و قومیتی به ویژه بین شیعه و سنی را در دستور كار قرار داد كه از آن جمله میتوان به واقعه مسجد جامع زاهدان اشاره كرد كه البته با هوشیاری مردم و مسئولان بحث ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی در ایران تاكنون ناكام بوده است.
اروپا نیز با به وجود آوردن پول واحد، برداشتن مرزها و زمینه تشكیل ارتش واحد اروپایی خطری جدی برای آمریكاست كه با شیطنتهای این كشور هنوز تشكیل ارتش واحد در اروپا انجام نگرفته است.
جنگ نرم اساس همه منازعات و جنگها را تشکیل میدهد، و سایر درگیریها مولود جنگ نرم هستند. یعنی نباید برای جنگ سخت، ماهیت مستقلی در نظر گرفت، بلکه ابتدا جنگ نرم وجود مییابد و سپس جنگ سخت از آن حاصل میشود و اگر در حوزه فرهنگی یا فکری تعارضی وجود نداشته باشد، جنگ سخت زمینه بروز پیدا نمیکند.
جنگ نرم این روزها به موضوع بسیاری از مباحث در محافل سیاسی و رسانهای تبدیل شده است. البته منازعه نرم سابقهای طولانی دارد و توجه به آن در برهههای زمانی خاص به دلیل پر رنگ شدن برخی از اثرات آن میباشد.
جنگ نرم را میتوان از جهات مختلفی مورد بررسی قرار داد که هر کدام در جای خود قابل توجه و نظر هستند. زاویه نگاههای متفاوت به این موضوع، باعث میشود جنگ نرم تا حد ممکن با جامعیت بهتری مورد بررسی قرار گیرد.
در بررسی هر پدیده باید به سه سؤال اساسی چیستی، چرایی و چگونگی پاسخ داد تا آن پدیده به طور کامل شناخته شود و روش مواجهه مناسب با آن مشخص گردد.
در میان این سه، شاید بتوان چیستی پدیده را اساسیترین پرسش دانست؛ چرا که تا از ماهیت یک پدیده آگاهی کاملی در دست نبوده و ابعاد آن مورد شناسایی قرار نگرفته باشد، طبیعتا نمیتوان به سؤال از چرایی و چگونگی پاسخ مناسبی ارائه داد.
جنگ نرم نیز در این مورد استثنا نیست؛ بنابراین، ابتدا باید چیستی جنگ نرم دقیقا مورد بررسی قرار گیرد و پاسخی جامع و مانع به سؤال از چیستی آن داده شود. از دل این جواب است که پاسخ به چرایی و چگونگی پیدا میشود.
فرماندهی جنگهای سایبری پنتاگون خواهان مجوز برای "آغاز جنگ جهانی سایبری " بدون محدودیت در سراسر جهان شد.
فرماندهی جنگهای سایبری پنتاگون، خواهان واگذاری اختیارات كامل برای شروع جنگی جهانی علیه شبكههای رایانهای در نقاط مختلف كره زمین برای حفاظت از منافع آمریكا شد.
در ادامه این گزارش آمده است: وكلا و حقوقدانان دولت باراك اوباما كه نسبت به مشروعیت "عملیات تهاجمی سایبری " مطمئن نیستند، به این برنامه پنتاگون اعتراض دارند.
در ادامه این گزارش روزنامه واشنگتن پست آمده است: ژنرال كیت ب. الكساندر (Gen. Keith B. Alexander) فرمانده كل بخشهای جنگ سایبری در وزارت دفاع آمریكا، پنتاگون، كه همچنین ریاست "آژانس امنیت ملی " را نیز عهده دارد، خواهان قدرت مانور كافی برای این بخش ویژه پنتاگون جهت "آغاز سلسله عملیاتی همه جانبه "در فضای مجازی شده است.
امروزه برای فتح کشورها، دیگر نیازی به بمباران و لشکر کشی و حمله به مراکز حیاتی نیست، یک مودم و یک PC کافیست!
این جمله ای است که امروزه بسیاری از سیاستمداران و تئوریسین های غربی بر آن تأکید دارند و جنگ سایبری در ادامه پروژه های جنگ نرم کشورهای استعاری در بسیاری از کشورها که استقلالشان منافع آنها را به خطر انداخته، با جدیت در حال پیگیری است و دشمنان به دلیل ویژگی خاص این نوع جنگ، جمعیت هدف جوان، شکاف نسلی و متأسفانه عدم اطلاع بسیاری از مسئولان در کشورها از جمله کشورمان از فضای مجازی و خطرات آن به سرعت در حال پیشبرد اهداف خود می باشند.
به طور حتم آشناسازی عموم و به طور خاص مسئولان و تصمیم گیران کشور از اتفاقاتی در حوزه اینترنت و فضای سایبری در حال رخ دادن است و خطرات هولناکی که می تواند اثرات غیر قابل جبرانی بر پیکره جامعه و خانواده ها داشته باشد، از جمله وظایف رسانه ملی است.
شاید بتوان بهترین تعبیر در مورد جنگ سایبری را با تشبیه کردن این جنگ به مونواکسید کربن فرهنگی مطرح نمود. حمله ای که نه شکل واضح و مشخصی دارد و نه اینکه به راحتی قابل تشخیص و پیگیری است. در این بین رسانه های داخلی و مسئول وظیفه دارند با معرفی فضای کلی حاکم بر جنگ سایبری، ابزارهایی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهند که همچون حسگری قوی در لحظه، به شناسایی این مونواکسیدهای پراکنده در فضای مجازی اقدام نمایند و قبل از اینکه فضای کلی جامعه از اثرات این حمله و جنگ دچار مسمومیت شدید گردد، دستی جنبانده! و حرکتی عاجل در راستای تغییر وضعیت موجود نمایند.
با توجه به حساسیت بالای این مسئله مرکز بررسی جرایم سازمان یافته فضای مجازی سپاه به عنوان متولی رصد و پیگیری جرایم در فضای مجازی با همکاری گروه سیاسی شبکه خبر برنامه مرزهای شیشه ای را با هدف تبیین واقعیات موجود در این فضا با رویکردی مستند- تحلیلی به تهیه کنندگی محسن احمدی در دست تولید و پخش دارد که از 22 تیرماه سالجاری پخش آن آغاز شده است.
بررسی سیر تاریخی جنگ نرم در اعصار گوناگون، خطرات ناشی از هجوم نرم در فضای مجازی، وظایف خانواده، دانشگاه و حوزه های علمیه در رویارویی نرم در فضای مجازی، ردپای صهیونیزم در فضای مجازی، هزینههای اجتماعی جنگ نرم، جوانان و جنگ نرم، باورهای دینی و جنگ سایبری، شیوه های معمول در جنگ سایبری، سربازان جنگ سایبری، امنیت داخلی و جنگ سایبری، قبح شكنی در فضای مجازی، ضعف قانونی در پیگیری تخلفات سایبری، ارتش سایبری، شیوههای تولید محتوای فارسی در جهت بی اعتقاد نمودن جوانان، ارتش سایبری و ضروت وجود آن و دیگر موضوعات در این برنامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بهره گیری از اعترافات متخلفین و قربانیان فضای مجازی که به نوعی شکل جدیدی از تخلفات و جرایم در مورد آنها مطرح شده است از بخش های اصلی برنامه مرزهای شیشه ای است که از نظر محتوایی به غنای هر چه بیشتر آن منتهی می گردد.
زمان پخش برنامه روزهای یکشنبه و سه شنبه، ساعت 12:45 و 19:45 می باشد. زمان تكرار این مستند 19:45 همان روز و 12:45 و 19:45 روز بعد خواهد بود.
از آنجا که حق تولید و نشر این مجموعه با سایت گرداب میباشد لینک های دانلود را نیز ترجیحا از همین سایت قرار داده ایم
ضرورت شناخت ماهیت آنچه که از آن به مجموعه "تهدیدات نرم"بر انسجام ساختاری و اهداف امنیت هر کشور یاد می شود فهم اولیه، مفهوم "قدرت نرم "و درک ابتدایی تمیز وجود متعارف اعمال قدرت ، اعم از "قدرت سخت"و نیمه سخت" می باشد.
به عبارت دیگر در ماهیت شناسی "تهدیدات نرم"،ناگزیر باید از شناخت مفهوم "قدرت نرم"در برابر ابزارهای متعارف اعمال قدرت آاغاز نمود ، قدرتی که افزایش وزن و ارتقاء جایگاه توسل به ابزارهای آن در استراتژی های سیاست خارجی کشور های مختلف،منتهی به بروز و ظهور مفهوم جدید "تهدید نرم "در گفتمان امنیت ملی کشور ها گردیده است.
به بیانی دیگر در اعمال قدرت ، طرف قدرتمند ،مقاومت و عدم تمکین طرف مقابل در برابر خواسته های خود را، با استفاده از زور نظامی یا اقتصادی در هم میشکند.
جنگ نرم و کارکرد رسانه
پر رنگ شدن جنبه اعمال قدرت و انسجام استراتژیک مستکبرین در سیاست های اعمالی نرم علیه مستضعفین ،بهره گیری گسترده از ابزار "رسانه"را موجب می گردد.بر این اساس نظر به ماهیت این گونه تهدیدات ،در مجموعه ی تهدیدات نرم باید تحلیلی صحیح و نگرشی واقع بینانه نسبت به ا بزار رسانه داشت.