معبر:وبلاگ تخصصي دفاع مقدس
آخرين مطالب

پیکر شهید برونسی کشف شد

همه دوستان من

برگی از خاطرات یک شهید( روزه بی سحری )

باز دلم هوای شلمچه کرده است

لحظه شهادت دو بسیجی

اتفاقی در یک قدمی اسارت

شهادت از نگاه خبرنگاران جهان

خدا این بچه‌های نیم وجبی را شهید کند

روایتگری ارثیه ی مادر(س) است

چشمان بارانی جوانان در شلمچه

به همه بگو اینجا دهلاویه است!

وقتی مرتضی موجی شد!

آداب زیارت نور

اولین گزارش از سفر به مناطق جنگی(2)

اروند؛ جایی که دیوانه‌ام می‌کند

اولین سفرنامه مناطق جنگی

پندهای رهبر برای روایتگران نور

25 هزار زائر سرزمين‌هاي نور در دزفول اسكان مي‌يابند

آنجا که دلم جاماند...

در جمع زائران سرزمین نور ...

آرشيو مطالب

ارديبهشت 1390
فروردين 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389

پيوندهاي روزانه

گوگل
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
مستر قلیون
آرشيو پيوندهاي روزانه

پيوندها

استخاره با قرآن کریم
خرید پستی
اس ام اس فلسفی عاشقانه
سمپادی ها
زن کاملا عريان در خيابانهاي اصفهان!!+عکس[7427] »عجب قليوني ميکشه اين دختره واي واي[2814] »اينم لحظه کشف حجاب در تيم ملي ايران +عکس[3555] »اين زن بخاطر بزرگي سينه اش اخراج شد!+عکس[3413] »آيا خواهر نيوشا ضيغمي رو ديديد؟[2823] »افزايش قد بصورت نامرعي و ارزان[349] »تصاوير ناياب دختران مانتو پوش در تهران[2595] »حرکت جالب دو دختر 17ساله خوشگل+عکس[2477] »مدرسه دخترانه يهوديان در تهران (عکس)+1391[4483] »لباس اين خانوم هر روز کوتاه تر مي شود ! / عکس[2621] »عشوه جنجالي شيوا بلوريان+عکس[5314] »تصوير يک خانم بي حجاب از صداوسيماي ايران[4375] »شوهر بي ريخت بهنوش بختياري+عکس[5467] »عکس همسر آرايش کرده قهرمان المپيک ايران[2426] »دختر ايراني موتورسوار با شلوار و لباس تنگ+عکس[2414] »تيم فوتبال دختران پرسپوليس قبل از انقلاب+عکس[1212] »عکس لخت شدن يک خانم در فرودگاه[2742] »عکس صحنه اي که سانسور شد![2206] »تصاوير ناياب دختران مانتو پوش در تهران[1864] »تصاوير خيلي ناجور از شناي مختلط در مازندران[2319] »خانمها اين عکس را نبينند[2033] »تفاوت حمام زنان و مردان / عکس[1433] »دختر هندي خوشگل در ايران غوقا کرد+ عکس زيبا[2637] »حرکت جالب دو دختر 17ساله خوشگل+عکس[1350] »ماجراي زن بهداد سليمي در المپيک لندن روشد+عکس[1855] »عکس سمر بازيگر زيباي عشق ممنوع با يک مرد ايراني[1701] »عکس ليلا بلوکات و خواهراش[605] »دختر جنجالي در مسجدالحرام + عکس[4007] »زايمان يک دختر در حمام+ عکس[4371] »با اين دختر ازدواج کنيد و جايزه بگيريد+عکس دختر[3567] »آدرس فيس بوک و تصوير الناز شاکردوست+عکس[3618] »ببين اين دختر خوشگله رو مي پسندي؟[5053] »ماجراي زن طلاق گرفته+عکس[2600] »زن کاملا عريان در خيابانهاي اصفهان!!+عکس[7427] »عجب قليوني ميکشه اين دختره واي واي[2814] »اينم لحظه کشف حجاب در تيم ملي ايران +عکس[3555] »اين زن بخاطر بزرگي سينه اش اخراج شد!+عکس[3413] »آيا خواهر نيوشا ضيغمي رو ديديد؟[2823] »افزايش قد بصورت نامرعي و ارزان[349] »تصاوير ناياب دختران مانتو پوش در تهران[2595] »حرکت جالب دو دختر 17ساله خوشگل+عکس[2477] »مدرسه دخترانه يهوديان در تهران (عکس)+1391[4483] »لباس اين خانوم هر روز کوتاه تر مي شود ! / عکس[2621] »عشوه جنجالي شيوا بلوريان+عکس[5314] »تصوير يک خانم بي حجاب از صداوسيماي ايران[4375] »شوهر بي ريخت بهنوش بختياري+عکس[5467] »عکس همسر آرايش کرده قهرمان المپيک ايران[2426] »دختر ايراني موتورسوار با شلوار و لباس تنگ+عکس[2414] »تيم فوتبال دختران پرسپوليس قبل از انقلاب+عکس[1212] »عکس لخت شدن يک خانم در فرودگاه[2742] »عکس صحنه اي که سانسور شد![2206] »تصاوير ناياب دختران مانتو پوش در تهران[1864] »تصاوير خيلي ناجور از شناي مختلط در مازندران[2319] »خانمها اين عکس را نبينند[2033] »تفاوت حمام زنان و مردان / عکس[1433] »دختر هندي خوشگل در ايران غوقا کرد+ عکس زيبا[2637] »حرکت جالب دو دختر 17ساله خوشگل+عکس[1350] »ماجراي زن بهداد سليمي در المپيک لندن روشد+عکس[1855] »عکس سمر بازيگر زيباي عشق ممنوع با يک مرد ايراني[1701] »عکس ليلا بلوکات و خواهراش[605عکس هاي دختر بازيگر در فيلم موهن توهين به حضرت محمد(ص آشنايي با نرم افزار هاي چت . ودوستيابي : آشنايي با نرم افزار هاي چت . ودوستيابي
music3nter
انتظارحاضر
زندگی زیباست...
Economic jihad
همت مضاعف پارسیان
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دفاع مقدس و آدرس mabar.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مترجم وبلاگ معبر

پايگاههای دفاع مقدس

سایت جامع دفاع مقدسامتداددیار رنجپایداریپایگاه فرهنگی و اطلاع رسانی مفقودین و شهدای گمنامپایگاه تخصصی ادبیات دفاع مقدسپایگاه اطلاع رسانی فرهنگ ایثار و شهادتپایگاه اطلاع رسانی قربانیان سلاح‌های شیمیاییچهار دیپلماتلوگوی نشریه پلاک هشت

پايگاههاي جنگ نرم

تیم جنگ نرم ایرانیان

كلیات طرح مانور(عملیات كربلای 8)

كلیات طرح مانور

       پس از عملیاتی تكمیلی 3/12/65 كه تا 13/12/65 به طول انجامید، عملیات كربلای 8 در دو محور طراحی شد تا توسط دو قرارگاه اجرا گردد:

       محور اول: آبگرفتگی شمال بوبیان

       محور دوم: حد فاصل كانال ماهی تا جاده شلمچه (غرب كانال ماهی) با فرماندهی و هدایت قرارگاه كربلا.

       در تدبیر عملیاتی‌، با توجه به حساسیت شمال آبگرفتگی بوبیان برای دشمن و اهمیت عبور ازكانال ماهی درغرب كانال زوجی، چنین پیش‌بینی می‌شد كه در صورت تلاش در این محور، علاوه بر فریب دشمن نسبت به سمت اصلی تك، آتش دشمن نیز تجزیه خواهد شد.

       ضمناً در صورت موفقیت و تأمین محور شمال عملیات (بوبیان) جناح وسیعی در شرق كانال ماهی از دشمن گرفته می‌شد و این به منزله جای ‌پای مناسبی برای مراحل بعدی عملیات، محسوب می‌گردید. علاوه بر این، موارد زیر به عنوان مشخصات و قوتهای طرح مزبور در نظر بود:

       ـ منطقه انتخابی نزدیكترین فاصله را نسبت به كانال زوجی دارا می‌باشد.

       ـ نیروها در جناح راست خود به كانال ماهی اتكا دارند. (در محور اصلی تك).

       ـ در صورت رسیدن به پشت خطوط شمالی ـ جنوبی دشمن، پیشروی به سمت جنوب تسهیل می‌شود.

       ـ تجربه حاكی از آن بود كه تنها از این محور امكان پیشروی وجود دارد.

       ـ به علت نزدیكی به پل كانال ماهی، امكان الحاق با نیروهای شرق كانال و نیز انتقال عقبه به شرق كانال ماهی و حفظ آن از آتش دشمن پدید می‌آید.

       البته به خاطر وجود مشكلات و موانع متعدد، طرح فوق در اجراء فاقد چشم‌انداز روشنی بود.

       به هر صورت، بنا به شرایط خاص موجود، تاریخ 18/11/66 جهت انجام این عملیات انتخاب شد.

 

معبر
علي سعادت | 23:48 - 16 آبان 1389برچسب:كلیات طرح مانور(عملیات كربلای 8),
+ |
وضعیت خودی و دشمن(عملیات كربلای 8)

عملیات كربلای 8

وضعیت خودی و دشمن

سپاه ابتدا در نظر داشت طی چند عملیات محدود، به صورت تدریجی خطوط منطقه متصرفه را با رسیدن به كانال زوجی اصلاح و تكمیل نماید، لیكن با توجه به موانعی كه وجود داشت، عملیات كربلای 8 طرحریزی شد. در توضیح وضعیت كلی قبل از این عملیات، ذكر چند مسأله ضروریست كه ذیلاً به ترتیب به آنها اشاره می‌شود:

       1ـ مشكل نیرو

علیرغم نیاز مبرمی كه به جذب و سازماندهی نیرو برای عملیات وجود داشت، طرح اعزام سپاه یكصد هزار نفری حضرت مهدی (عج) با موفقیت مورد انتظار مواجه نشد. در این میان عوامل مؤثری در پیدایش وضعیت یاد شده دخیل بود، از جمله:

       ـ فاصلة نزدیك زمانی بسیج سپاه یكصد هزار نفری حضرت محمد(ص) و همچنین انجام دو عملیات كربلای 4 و 5 تقریباً بدون فاصله و در نتیجه پراكندگی نیروهای عملیاتی.

       ـ فرارسیدن تعطیلات طولانی نوروز بویژه پس از یك سلسله عملیات طولانی.

       ـ تغییر فصل: قشر وسیعی از نیروهای داوطلب كشاورزان بودند كه عمدتاً در فصل پائیز و زمستان جذب جبهه‌های نبرد می‌شدند. تغییر فصل و فرارسیدن زمان كشت و كار نیز از موانع جذب نیروی كافی در این مقطع شمرده می‌شد.

       ـ تغییر شعارها: تأثیر روانی عدم تعیین سرنوشت جنگ و تغییر شعار «جنگ سرنوشت» در كربلای 5 و ایجاد ابهاماتی ناشی از عدم تحقق شعارهای سال 65 و ادامه جنگ در سال 66 موجب گردید قسمتی از نیروها توجه لازم را به جبهه‌ها ننمایند.

2ـ تلاشهای مهندسی

       در حد فاصل زمانی 3/12/65 تا 17/1/66 به رغم آنكه آتش حجیم و گسترده دشمن مانع از كار مهندسی بود، لیكن تلاشهای قابل توجهی صورت گرفت كه عبارت بودند از:

       ـ دو جداره كردن جاده‌ها برای مصونیت از آتش دشمن.

       ـ احداث دو پل بر روی كانال ماهی (در قسمت انتهائی آن).

       ـ احداث دو جاده در عقبه منتهی به جاده شلمچه.

       ـ استقرار یگانها و تحكیم مواضع و احداث سنگرهای انفرادی و اجتماعی.

البته اقدامات یاد شده در مقایسه با فعالیتهای دشمن چشمگیر نبود، لیكن با توجه به آتش دشمن و نیز كمبود وسایل و امكانات مهندسی قابل توجه بود.

3- تسلیح زمین

       برخلاف تدابیر قبلی مبنی بر آنكه با تداوم عملیات به دشمن فرصت لازم برای افزایش استحكامات و بازسازی نیرو داده نشود، دشمن به لحاظ اهمیت زمین منطقه و احساس تهدید نسبت به پیروزی نیروهای خودی به سمت كانال زوجی، طی فرصتی كه به طور طبیعی به دست آورد، در كمترین زمان بیشترین استحكامات را به شرح زیر در منطقه ایجاد كرد:

       ـ بین خط نهرجاسم تا كانال زوجی را كه حدود 5 كیلومتر می‌باشد به خطوط متوالی پدافندی متوالی مجهز نمود، به نحوی كه از نهرجاسم تا كانال زوجی 7 تا 10 خط پدافندی متوالی تشكیل داد. هر یك از این خطوط مستقلاً دارای سیلبند یا خاكریز، جاده تداركاتی، سنگرهای پدافندی و استراحت نیرو، موانع مختلط متشکل از سیمهای خاردار و میادین مین ضد نفر و ضدتانك و كانالهای مواصلاتی نفرات پیاده، سكوهای تانك و سلاحهای پدافندی بود كه در صورت احتمال حمله رزمندگان اسلام، این خطوط از نیروهای پدافنی پر می‌شدند.

       ـ احداث یك پل جدید روی كانال زوجی.

       ـ احداث جاده‌های جدید و ترمیم كلیه جاده‌های عقبه جهت تدارك بیشتر نیروهای خود.

       ـ احداث سیلبندهای جدید در كانال ماهی و منطقه آبگرفتگی بین پاسگاه بوبیان تا زید.

با توجه به تجارت گذشته جنگ، خاكریزهایی كه دشمن در منطقه احداث كرد ظاهراً نامعقول به نظر می‌رسید، بدین معنی كه دشمن همزمان با عملیات رمضان و پس از آن عمدتاً سعی می‌كرد عارضه‌ای در زمین ایجاد نكند كه نیروهای اسلام قادر به بهره‌گیری از آن برای پدافند باشند. لذا از آن به بعد، احداث كانال از عمده‌ترین اقدامات مهندسی دشمن بود، چنانكه در مناطق عملیاتی والفجر مقدماتی و والفجر 1 و سپس در منطقه رمضان، با به كارگیری این تجربه توانست به طور موثری از پیشروی نیروهای اسلام جلوگیری به عمل آورد.

       دشمن با نزدیك ساختن خاكریز خط تماس خود با خاكریز قوای مقابل، عملاً تحرّكات رزمندگان را زیر نظر داشت و با ایجاد خطوط متوالی، از برداشتن گامهای بلند در پیشروی و  نیز مانور زرهی ممانعت می‌كرد. علاوه بر این، مواضع نیم‌دایره شكلی كه دشمن در پشت خاكریز بر روی گره‌های مواصلاتی ایجا كرده بود، امكان اجرای آتش مناسب برای حفظ خط را به دشمن از امكان مناسبی برای پاتك و بازپس‌گیری مجدد خط برخوردار بود و از سمتهای مختلف از نیروی مهاجم جناح می‌گرفت. در نتیجه برای این نیروها كه به علت حجم گسترده آتش دشمن فاقد امكان كار مهندسی بودند، بهره‌گیری كامل از خاكریزهای دشمن، وجود نداشت و این مسئله نگهداری خط را پس از تصرف با مشكل مواجه می‌كرد.

4ـ بازسازی نیرو

اهمیت بازسازی نیرو برای دشمن در صورتی مشخص می‌شود كه علاوه بر بیان میزان انهدام ارتش عراق در دو عملیات كربلای 4 و 5 ، به احساس خطری هم كه دشمن نسبت به تهاجم رزمندگان داشت، اشاره نمود.

       در دو عملیات كربلای 4 و 5، 60 تیپ دشمن به طور كامل و بیش از 70 تیپ بیشتر از 50% منهدم شدند. دشمن بنا به وضع موجود، از هفته دوم عملیات كربلای 5 ، پس از عقب‌نشینی به غرب نهرجاسم تلاش قابل توجهی را برای بازسازی یگانها و جایگزینی امكانات منهدم شده آغاز كرد.

       در زمینه كادر، با انتقال افسران از عقبه‌ها و پادگانها به مناطق عملیاتی و كوتاه كردن آموزشها، نسبت به جایگزینی افسران اقدام نمود. در مورد درجه‌داران و سربازان نیز با احضار متولدین 1969 (1348ش) و باقیماندگان 1968 (1347ش) و آموزش سریع 45 روزه آنها و گرفتن نیرو از شهربانی و همچنین یگانهای غیردرگیر. نسبت به جایگزینی نیروهای مزبور اقدام نمود.

ارتش عراق در مورد امكانات هم با بازسازی تجهیزاتی كه قابل بازسازی و تعمیر بودند و هم با ارسال وسایل جدید، نسبت به جایگزینی تقریبی تمام چیزهایی كه یگانهایش از دست داده بودند، اقدام نمود. مجموعاً در آغاز عملیات كربلای 8 ، دشمن در بازسازی كمّی یگانهای ضربه دیده تا حدود 70% موفق بود.

5ـ استعداد و آرایش دشمن در منطقه عملیاتی

دشمن به منطقه عملیاتی به شرح زیر گسترش داشت:

       ـ لشكر 8 پیاده (شامل تیپهای 418 و 419 پیاده) در منطقه شرق كانال ماهی تا بوبیان.

       ـ لشكر 28 پیاده (شامل تیپهای 79 و 438 پیاده) در غرب كانال ماهی و غرب كانال زوجی.

       ـ لشكر 5 مكانیزه (شامل تیپهای 108، 29،117، 103 پیاده، 27 مكانیزه، تیپ كماندویی سپاه 7 و یك گردان تانك از تیپ 26) در غرب كانال ماهی و شرق كانال زوجی تا سیلبند شاهد.

       ـ لشكر 19 پیاده (شامل تیپهای 2، 106، 14، 505، 93، 443، 421 و 428 پیاده و یك تیپ زرهی مختلط) از سیلبند صوئیب تا شمال جاده شلمچه به بصره.

       ـ لشكر 11 پیاده (شامل تیپهای 435، 503، 45، 47، 23 و 22 پیاده) از جاده شلمچه تا اروند صغیر.

       ـ لشكر 32 پیاده (شامل تیپهای 5، 805، 119 پیاده) در جزایر صالحیه در مجموع دشمن با استقرار 28 تیپ پیاده و 3 تیپ زرهی و مكانیزه در منطقه عملیاتی، خطوط اول و دوم را پدافند می‌نمود.

       ـ علاوه بر اینها، لشكر 10 زرهی با 10 تیپ در احتیاط منطقه عملیاتی بود كه در نشوه و زید استقرار داشت. ضمن اینكه 15 تیپ پیاده گارد نیروی مخصوص نیز در احتیاط قرار داشتند.

 

معبر
علي سعادت | 23:45 - 16 آبان 1389برچسب:وضعیت خودی و دشمن(عملیات كربلای 8),
+ |
آخرین تحرك نظامی در جنوب (عملیات كربلای 8)

آخرین تحرك نظامی در جنوب

(عملیات كربلای 8)

       گر چه عملیات كربلای 5 و آثار آن توانست موقعیت مطلوبی را پس از عملیان كربلای 4 به وجود آورد، لیكن به دلیل عدم انهدام كامل قوای نظامی عراق در منطقه شرق بصره، مجدداً انجام عملیات و انتخاب منطقه مناسب، در دستور كار قرار گرفت.

       نظر به شرایطی كه سرانجام منتهی به طرحریزی و اجرای عملیات كربلای 4 و پس از آن عملیات كربلای 5 شد «انتخاب منطقه عملیات» تا اندازه‌ای دشوار و پیچیده بود، زیرا برخورداری از ابتكار عمل در جنگ و «رعایت اصل غافلگیری» در تاكتیك و زمان و مكان به عنوان بخشی از عوامل اساسی در كسب پیروزی، تدریجاً صعب و دشوار می‌نمایاند. چنانكه طی یك روند طولانی، ابتكار عمل در منطقه هور با انجام عملیات خیبر و بدر به پایان رسید و پس از آن ابتكار عمل در منطقه فاو پس از عبور از رودخانه اروند و انجام عملیات والفجر 8 و كربلای 4 به پایان آمد. عملیات كربلای 5 در شرایطی انجام گرفت كه عملاً سپاه برای انتخاب منطقه عملیات با توجه به شرایط سیاسی ـ نظامی حاكم بر جنگ و ضرورت دستیابی به اهداف سیاسی و نظامی تعیین كننده، وضعیت دشواری را فرا روی خود داشت، بدین معنا كه با توجه به ضرورت انجام عملیات می‌بایستی «منطقه انتخابی» و ابعاد عملیات و دستاوردهای آن از ویژگیهای تأمین اهداف سیاسی و نظامی جنگ، در آن مقطع زمانی، برخوردار می‌بود.

       سرانجام پس از بحث و بررسیهایی كه صورت گرفت، منطقه شرق بصره كه دارای ارزش استراتژیك بود، با توجه به ضرورت تعجیل در انجام عملیات، انتخاب گردید. چون یگانهای خودی پای‌كار بودند و نیاز به نقل و انتقال گسترده وجود نداشت و در ضمن عمده مواضع و استحكامات دشمن در شرق نهرجاسم نیز در هم كوبیده شده بود.

       در چارچوب تدبیر جدید، سپاه پاسداران تلاشهای گسترده‌ای را به منظور تأمین نیازمندیهای مورد نظر آغاز كرد در حالی كه پس از سه ماه سازماندهی، درگیری و اجرای دو عملیات بزرگ كربلای 4 و 5، امكانات عملیات بزرگ را از دست داده بود. چنین پیش‌بینی می‌شد كه در این منطقه با توجه به استحكامات و هوشیاری نسبی دشمن نسبت به سمت تك رزمندگان، لازمه هر گونه پیشروی، برخورداری از «نیروی زرهی» ، «آتش» و همچنین «پدافند هوایی» می‌باشد. به هر صورت، متعاقب پیگیریهایی كه انجام گرفت بخشی از نیازمندیهای سپاه پاسداران برای اجرای عملیات تأمین شد.

 

معبر
علي سعادت | 23:40 - 16 آبان 1389برچسب:آخرین تحرك نظامی در جنوب (عملیات كربلای 8),
+ |
خلاصه عملیات كربلای 8

عملیات كربلای 8

خلاصه عملیات

در حالیكه واحدهای مهندسی دشمن به صورت متمركز در احداث موانع و خاكریزهایی با فاصله 500 متر از خط خودی در منطقه عملیاتی كربلای 5 تلاش می‌كردند و 7 تا 10 خط پدافندی متوالی تشكیل داده بودند ، طرح عملیاتی دیگری در منطقه شلمچه در دستور كار سپاه پاسداران قرار گرفت تا با اجرای عملیاتی محدود ، خطوط منطقه تصرف شده در عملیات كربلای 5 را اصلاح و حتی‌المقدور به كانال زوجی نزدیك كند . در این عملیات كه در بامداد 18/ 1 / 1366 با نام " كربلای 8 " و با رمز مقدس " یا صاحب الزمان ( عج ) " آغاز شد ، دو قرارگاه عملیاتی با نیرویی برابر با 30 گردان از دو محور وارد عمل شدند و به رغم شكستن خطوط دشمن ، نتوانستند موقعیت جدید را تثبیت كنند . در این عملیات دشمن با نگرانی از پیشروی رزمندگان در شرق بصره ، با حداكثر توان شیمیایی ( گاز سیانور ) و آتش توپخانه به همراه پاتك‌های سنگین ، نیروهای خودی را مجبور به عقب‌نشینی كرد.

معبر
علي سعادت | 23:37 - 16 آبان 1389برچسب:خلاصه عملیات كربلای 8 ,
+ |
بازی هشت مرحله‏ای نبرد آلواتان

طیف وسیعی از کاربران رایانه‏ها مخاطب بازیهای رایانه‏ای بوده که این پتانسیل به خوبی توسط شرکتهای بزرگ تولید بازی های رایانه‏ای در دنیا تشخیص داده شده و این شرکتها تمام تلاش خود را در راستای به دست آوردن سهم بیشتری از این بازار بکار گرفته‏اند. این شرکتها در راستای دستیابی به این هدف، از ابزارهای و روشهای مختلفی استفاده میکنند. از طراحی محیطهای سه بعدی زیبا و با گرافیک بسیار قوی و هنرمندانه گرفته تا ایجاد ارتباط واقعی و متقابل با کاربر بر اساس قوانین فیزیکی دنیای واقعی. برخی نیز با هدف قرار دادن نیاز کاربران به هیجان، به طراحی بازیهای مهیج پرداخته و بدین طریق سهمی از این طیف گسترده مخاطبان را به خود جذب کرده‏اند. اما با وجود گوناگونی تکنیکها و ابزارهای بکار گرفته شده در آنها ،اکثر این بازیها هیچگونه پیام فرهنگی و آموزشی برای کاربران نداشته و صرفاً به پر کردن اوقات کاربران پرداخته و کاربر، حتی بعد از بازیهای طولانی و بی وقفه، در هیچ زمینه علمی، فرهنگی و یا اجتماعی، افزایش مهارت و کارایی نخواهد داشت.

واحد طراحی بازیهای رایانهای شرکت تبیان ،مرکز مشهد، در سال 1387 فعالیت خود را آغاز نمود.

هدف کار این گروه، بکارگیری ابزارهای مناسب ساخت بازی در جهت بومی‎سازی فناوریهای تولید بازی می‏باشد. بازیهایی که دغدغه طراحان آن صرفاً جذب مخاطب و افزایش تعداد آنها نیست. بلکه هدف ارائه مفاهیم و ارزشهای فرهنگی، دینی، اجتماعی و اعتقادی از یک سو و معرفی بزرگان و نوابغ و خردمندان این مرز و بوم از سوی دیگر می‏باشد تا هم از اتلاف وقت مخاطبان جلوگیری نموده و هم گامی در افزایش معلومات و توان و مهارتهای فرهنگی-اجتماعی افراد برداشته باشد.

معبر

ادامه مطلب
علي سعادت | 23:37 - 16 آبان 1389برچسب:,
+ |
رونمایی بازی های رایانه ای نبرد آلواتان و حماسه شکست حصر آبادان

مدير دفتر تبيان در مشهد از رونمايي و عرضه دو نرم افزار بازي هاي رايانه اي نبرد آلواتان ( با نگاهي به زندگي شهيد کاوه) و حماسه شکست حصر آبادان تا پايان آذر ماه سال جاري خبر داد.
به گزارش ایرنا از مستندسازی تبیان، حمید قادری گفت: بازی هشت مرحله ای نبرد آلواتان با نگاهی به دلاوری‌های سردار شهید محمود کاوه در منطقه آلواتان تولید شده و در ساخت آن تلاش شده با یاری گرفتن از تجربیات ارزنده همرزمان شهید کاوه، فضایی واقعی و ملموس و منطبق با حال و هوای عملیات آلواتان خلق شود.
وی افزود: نبرد آلواتان از نظر کیفیت گرافیکی توسط بنیاد ملی بازی های رایانه ای به عنوان شاخص ترین بازی رایانه ای ایران قلمداد می شود.
قادری همچنین در خصوص بازی رایانه ای حماسه شکست حصر آبادان گفت: این بازی نیز با نگاهی به عملیات ثامن الائمه، در چهار مرحله طراحی شده است.
عملیات ثامن الائمه تنها عملیات دوران دفاع مقدس است که رزمندگان ایرانی در نبردی تن به تن، نیروهای عراقی را شکست دادند.
وی همچنین تولید بازی یارانه ای پرونده لبنانی را از دیگر برنامه های این دفتر عنوان کرد و گفت: این بازی که داستانی مربوط به سال 2016 و در کشور لبنان را روایت می کند، شامل 12 مرحله است که ساخت شش مرحله آن تا پایان سال جاری به پایان می رسد و شش مرحله باقیمانده نیز در سال آتی طراحی می شود.

معبر
علي سعادت | 23:36 - 16 آبان 1389برچسب:بازی های رایانه ای نبرد آلواتان و حماسه شکست حصر آبادان ,
+ |
من در شلمچه بودم(کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: من در شلمچه بودم
نويسندگان:  ثامر عبدالله (مترجم: فاتن سبزپوش)
شابک:  0020
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  6000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

اين کتاب بر گرفته شده از خاطرات سرهنگ عراقي ثامر عبدالله است که در آن مي توان به اسناد محرمانه، بسيار محرمانه و فوري ارتش عراق پي برد. اعتراض ادبي نظاميان عراق که سخت و گزنده است حاکي از آن است که نويسندگان اين کتاب يا از اول ميلي به برافروخته شدن آتش جنگ نداشته‏اند يا در نيمه راه دست حزب بعث عراق براي آنان رو شده است. در پايان كتاب نيز اسنادي حاوي اطلاعاتي درباره مصرف مشروب توسط درجه‌داران عراقي در جبهه‌هاي نبرد به چشم مي‏خورد

معبر
علي سعادت | 11:17 - 16 آبان 1389برچسب:من در شلمچه بودم ,
+ |
اعترافات(کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: اعترافات
نويسندگان:  عبدالعزيز قادر السامرائي( مترجم: عبدالرسول رضاگاه)
شابک:  0015
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  7000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

خاطرات يك سرهنگ عراقي، كه در جنگ ايران و عراق به اسارت نيروهاي ايراني درآمده است. راوي در اين خاطرات به شرح‏ وضعيت جبهه‏هاي عراق در حين عمليات‏هاي بيت‏المقدس، رمضان، قدس 2 و 1، قدس 4 و قدس 5 ايراني‏ها و مناطق عملياتي ‏خرمشهر، شرق بصره، هور و هورالهويزه پرداخته است. اشغال‏ خرمشهر، كشتارهاي دسته‏جمعي و اعدام دانش‏آموزان، سرقت ‏اموال اهالي خرمشهر توسط عراقي‏ها، كمك‏هاي كشورهاي‏ عربستان، كويت، اردن و مصر به عراق در جنگ و... از موارد مطرح‏شده در اين خاطرات است.

معبر
علي سعادت | 11:17 - 16 آبان 1389برچسب:اعترافات,
+ |
بادهاي برفي(کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: بادهاي برفي
نويسندگان:  احمد غانم الربيعي (مترجم: محمدنبي ابراهيمي)
شابک:  0016
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  10500
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

سروان عراقي؛ احمد غانم الربيعي، در اين كتاب روايات خود را از دوران تحصيل در دانشكده نظامي آغاز مي‌كند. او از ظلم‌هايي كه در اين دانشكده بر دانشجويان مي‌شد، خبر مي‌دهد و خاطرات او حاكي از اين موضوع است كه نيروهاي عراق با هم‌وطنان خود نيز رفتاري ناشايست داشتند. فصل يكم، خاطرات احمد غانم تا آغاز جنگ را شامل مي‌شود. فصل دوم، درباره مأموريت ويژه وي در لشكر دوم و حمله به شهر مهران است. فصل سوم «خرمشهر و خاطراتي ويژه» نام گرفته. فصل چهارم نيز با پناهنده شدن احمد غانم به عربستان و سپس ايران به پايان مي‌رسد.

معبر
علي سعادت | 11:17 - 16 آبان 1389برچسب:بادهاي برفي ,
+ |
مدال و مرخصي(کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: مدال و مرخصي
نويسندگان:  هدايت‏الله بهبودي
شابک:  890000
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  7000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

كتاب حاضر، مجموعه خاطرات روايي داستاني يك اسير عراقي است كه در اين كتاب سرباز اسير عراقي از رزمندگان اسلامي مي‌گويد كه دور از چشم دشمن شبانه به درون آنان رخنه كرده و ده‏ها مأموريت پنهاني دشمن را كشف كرده و به رزمندگان اسلام گزارش داده و يا ميان دشمن رفته و حملات آنان را به تعويق انداخته است. سرباز عراقي كه وعده‌هاي تحقق نيافته الهي را محقق مي‌بيند و به چشم سر مي‌بيند كه چگونه برف و بوران، و سرماي كشنده باعث شكست دشمن مي‌شود پس از مشاهدات اين وعده‌ها و بيهودگي در مبارزاتشان با پاي خود به رزمندگان اسلام مي‌پيوندد.

معبر
علي سعادت | 11:17 - 16 آبان 1389برچسب:مدال و مرخصي ,
+ |
گردان گم‏شده (کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: گردان گم‏شده
نويسندگان:  عزالدين مانع(مترجم: محمدنبي ابراهيمي)
شابک:  0010
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  11000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

اين کتاب در باره خاطرات سرگرد عراقي عزالدين مانع است که در آن به چگونگي اشغال خرمشهر، رويدادها و اتفاقات زمان اشغال خرمشهر و در پايان به چگونگي آزادسازي خرمشهر مي‏پردازد. از جمله سرفصل‏هاي اين کتاب عبارتند از: مست در نيمه شب، تانك‌ها و پناهندگي، قاتل کيست؟، ستون خون، انفجار بزرگ و شهر آزاد شده مي‏باشد.

 

معبر
علي سعادت | 11:17 - 16 آبان 1389برچسب:گردان گم‏شده ,
+ |
جنايت‏هاي ما در خرمشهر(کتاب:خاطرات افسران عراقی )

عنوان: جنايت‏هاي ما در خرمشهر
نويسندگان:  افسران ارتش‏عراق مترجم محمدنبي ابراهيمي
شابک:  004
انتشارات:   
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:  1
زبان:  NOTHING
قیمت:  20000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت:

«جنايت‌هاي ما در خرمشهر» حاوي اعترافات بسيار مهمي از افسران عراقي است كه پس از گذشت سال‌ها از آزاد سازي خرمشهر بيان شده است. اين خاطرات به رشته تحرير درآمد تا اسناد انكارناپذيري عليه رژيم عراق باشد. سلمان صفر درويش، منير مروان العبيدي، كمال طه العامري، سعد مصاول الكريم، ثامر احمد الفلوجي و فكري حسين، برخي از افسران عراقي بودند كه در شرايط بحراني در خرمشهر حضور داشتند. آنها به نوشتن اين حوادث اقدام كرده‌اند. انفجار ايستگاه فشار قوي برق، قتل‌عام خانواده مومن، سرقت خودروها و تعدي به زنان، برخي از جنايات اين افسران در خرمشهر است.

 

معبر
علي سعادت | 11:4 - 16 آبان 1389برچسب:جنايت‏هاي ما در خرمشهر ,
+ |
رونقی که بود، فترتی که هستی

از همان نخستین سالهای آغاز جنگ تحمیلی، سینمای ایران هم مثل بسیاری از دیگر اجزای جامعه، تحت تأثیر این حادثه بزرگ و سرنوشتساز قرار گرفت و گروهی از سینماگران که اغلب ایشان از سالهای قبل از انقلاب فعالیتشان را آغاز کرده بودند، صرفاً با دستمایه قراردادن حادثه و خشونت، فیلمهایی را با موضوع جنگ در کارنامه نهچندان قابل تأمل سینمای ایران در نخستین سالهای پیروزی انقلاب قرار دادند. اما این پایان ماجرا نبود. مشکل بزرگ فیلمهای ظاهراً جنگی تولید شده در این سالها، گرتهبرداری ناقص و غیراصولی از نمونههای صرفاً تجاری و نه چندان با ارزش خارجی بود و به طور طبیعی نمیشد از طریق مشاهده این فیلمها به شناخت درستی از واقعیتهای جنگ تحمیلی رسید.‏

نسل فیلمسازان قبل از انقلاب که صرفاً مطابق با پسند روز چند فیلم حادثهای را به نام فیلم جنگی ساخته بودند، بدون تردید شناختی از واقعیت های جبهه و جنگ و آنچه که در جبهههای واقعی نبرد میگذشت، نداشتند. آنچه که در آثار ایشان به تصویر کشیده میشد، لحظههایی اغلب غیرقابل باور از نبرد بین نیروی خودی و دشمن بود که نیروهای خودی همواره به طرز عجیب و غریبی به پیروزی میرسیدند و نیروهای خشن و پرتعداد دشمن هم در مقابل چند نیروی خودی، از پیش تسلیم شده و شکست خورده بودند. در این بین، هنوز نشانی از شخصیتهای واقعی جبهههای نبرد به ویژه در اردوگاه خودی بر پرده سینمای ایران دیده نمیشد تا اینکه پس از نمایش عمومی «دیار عاشقان» و بعدتر «بلمی به سوی ساحل» و به طور مشخص «پرواز در شب»، نسل جوان بعد از انقلاب که در این سالها بیکار ننشسته و مشغول فراگیری اصول سینما بود، نشان داد که قصد دارد واقعگرایی را به سینمای جنگ تزریق کند و بیش از تأکید برخشونتهای صحنه نبرد به شخصیت ها بپردازد.‏

معبر

ادامه مطلب
علي سعادت | 1:45 - 16 آبان 1389برچسب: رونقی که بود فترتی که هستی ,
+ |
خارج شدن سینمای دفاع مقدس از مهجوریت

جمال شورجه:
زمان آن رسیده که سینمای دفاع مقدس از مهجوریت خارج شود// فیلم های بدون مجوز جایزه دار به انقلاب نیش می زنند

یک کارگردان و تهیه کننده سینما گفت: اکثر آثاری که بدون مجوز ساخته می شوند، ناتوانی، بدبختی، فقر و تنگ دستی از نگاه افراطی عده ای از مردم جامعه را نشان می دهند و در این میان نیش هایی نیز به انقلاب و پایه های آن می زنند؛ به همین دلیل است که توانسته اند در فستیوال های خارجی جوایز متعددی کسب کنند.

یک کارگردان و  تهیه کننده سینما گفت: اکثر آثاری که بدون مجوز ساخته می شوند، ناتوانی، بدبختی، فقر و تنگ دستی از نگاه افراطی عده ای از مردم جامعه  را نشان می دهند و در این میان نیش هایی نیز به انقلاب و پایه های آن می زنند؛ به همین دلیل است که توانسته اند در فستیوال های خارجی جوایز متعددی کسب کنند.

 انقلاب اسلامی نهالی نورس بود که در دوران دفاع مقدس، تنومند شد

جمال شورجه؛ تهیه کننده و کارگردان سینما  گفت: به عقیده بنده باید توجه دیگر حوزه های فرهنگی هنری به مقوله ای چون دفاع مقدس را بررسی و آن گاه با توجه به بررسی های انجام شده درباره بی مهری سینما صحبت کرد چراکه فکر می کنم با وجود آن که حق مطلب ادا نشده، اما فعالیت های سینمایی خوبی در زمینه سینمای دفاع مقدس صورت گرفته است.

معبر

ادامه مطلب
علي سعادت | 1:35 - 16 آبان 1389برچسب: سینمای دفاع مقدس مهجوریت,
+ |
جنگ برای صلح: مروری بر سینمای دفاع مقدس

کد:  3544
عنوان:  جنگ برای صلح: مروری بر سینمای دفاع مقدس
زیر عنوان:  جلد سوم-گفتگوها
تاریخ ثبت:  1388-02-27
تاریخ ویراش:  1389-07-12
شابک:  964-360-361-x
تاریخ اولین چاپ:  1379
تاریخ آخرين چاپ:  1379
نوع جلد:  شومیز
قطع:  رقعی
قیمت(ریال):  23000
شمارگان:  3000
چاپ جاری:  1
تعداد صفحات:  488
وزن(گرم):  575



معرفي:
جلد نخست از مجموعه جنگ برای صلح شامل بررسی ها و نقدهایی است که بر فیلم های سینمای دفاع مقدس نگاشته شده است . جلد دوم حاوی مجموعه مقالاتی است درباره فیلم های جنگی (جنگ ایران و عراق ، 1359-1367) و در جلد سوم گفت و گوهایی با سینماگران ایران درباره فیلم های جنگی صورت گرفته است . عناوین برخی از مقالات و گفت و گوها عبارتند از : سینما و هویت دینی دفاع مقدس / سید مرتضی آوینی ؛ سینمای جنگ / مجید محمدی ؛ سینمای جنگی ایران : از شعار تا شعر / رامین حیدری فاروقی ؛ سینمای جنگ یا سینمای دفاع مقدس / اکبر محمدآبادی ؛ مروری اجمالی بر سینمای جنگ / مصطفی محمودی ؛ سینمای جنگ پس از جنگ / گفت و گو با مهدی ارگانی ؛ صدا ، دوربین ، حمله / میزگرد فیلم سازان جنگ ؛ کمال تبریزی ، ملاقلی پور ، حاتمی کیا ، شورجه ؛ در غیاب آن ندای شورانگیز / گفت و گو با بهروز افخمی ؛ مرثیه ، اشک ، حماسه / گفت و گو با احمدرضا درویش و من از جنگ به سینما آمده ام / گفت و گو با احمدرضا درویش .

 

معبر
علي سعادت | 1:20 - 16 آبان 1389برچسب:جنگ برای صلح: مروری بر سینمای دفاع مقدس,
+ |
جایگاه طنز در سینمای دفاع مقدس

تولد ژانر در سينما در عين اين كه به  ساماندهي  مضامين و شيوه فيلمسازي كمك زيادي كرده است و به ايجاد انواع گونه هاي فيلم منجرشده اما گاهي اين نگرش غالبي را هم دامن زده است كه هر ژانر سينمايي صرفا در ساحت مولفه ها و عناصر ذاتي خود محدود مي شود و انتظار مشخصي را براي مخاطب ايجاد مي كند . خيلي شفاف تر و واضح سخن بگوييم مصداق اين رويكرد را مي توان در ساخت آثار طنز در سينماي جنگ دانست كه برخي را به اعتراض مي كشاند كه سينماي دفاع مقدس به دليل تقدسي كه در ذات خود دارد يا حتي به واسطه صفتي كه با خود حمل مي كند ، با دنياي طنز و كمدي نسبتي ندارد و بايد شأن آن حفظ شود. در حالي كه مشكل از پرداخت كميك اين قصه ها نيست كه اگر زبان طنز در يك اثر جنگي به درستي روايت شود چه بسا سويه مقدس بودن آن هم بيشتر معني بيابد و جلوه گري كند . چالش اصلي در جايي است كه از ساختار طنز به شكل هجوآلود و سخيفي در روايت قصه هاي جنگي استفاده مي شود كه نه تنها در شان سينماي جنگ كه در شان هيچ گونه هنري ديگري نيست. طنز و دفاع مقدس به طور بنيادين و ذاتي با هم سر جنگ ندارند و حتي  با زبان طنز مي توان واقعيت فضاي جنگ و آدم هاي آن را در پس تصوير خشن و زمخت جنگي بازنمايي كرد و لايه هاي پنهان تر آن را به تصوير كشيد . شايد نگاه كليشه اي و گاه ايدئولوژيك به اين مقوله موجب شده است اين تلقي از جنگ و رزمنده ها ايجاد شود كه اين مقوله ها  ذاتا داراي شخصيتي عبوس و خشك  هستند كه نمي توان از پوسته سفت و سخت آنها گذشت و به سادگي عبور كرد . اين رويكرد موقعيت جنگي را از مشخصه هاي انساني آن تهي مي كند و كسوتي روباتيك و تصنعي به آن مي بخشد . 

معبر
ادامه مطلب
علي سعادت | 1:18 - 16 آبان 1389برچسب:جایگاه طنز در سینمای دفاع مقدس ,
+ |
دفاع از سینمای دفاع مقدس

سینمای دفاع مقدس هم از این حیث که برآمده از تاریخ انقلاب اسلامی است و هم از نظر آمیختگی با ارزش های مذهبی و ملی که در نسبت با جنگ هشت ساله و مولفه های مرتبط با آن مثل شهادت و ایثار ، علاوه بر ارزش های هنری و سینمایی ، ارزش معنوی و ایدوئولوژیک هم دارد و همه این ها ضرورت صیانت از این ژانر را ایجاد می کند . چندی پیش نشستی با عنوان " صیانت از سینمای دفاع مقدس" برگزار شد که کارشناسان و سینماگران این ژانر، درباره اهمیت این موضوع صحبت کردند . در اهمیت و جایگاه سینمای دفاع مقدس هیچ شکی نیست و اساسا هر هنری به صیانت و پاسداری نیازمند است . آنچه مهم است، راهکارهای عملی و شیوه های تحقق این هدف است . محمدرضا شرف‌الدین رئیس انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در این نشست درباره مفهوم صیانت به نکته ای دقیق اشاره می کند و می گوید : " صیانت به معنی پیشگیری و واکسینه کردن امری از معضلات است . ما در این نشست به دنبال این بودیم که صحبت‌های مدیران دیگر را در مورد دفاع مقدس و سینمای دفاع مقدس بشنویم و مشخص کنیم که ارشاد و مدیران سایر بخش‌ها از سینمای دفاع مقدس چه حمایتی می کنند. امروز باید برای احیای سینمای دفاع مقدس یک خیز برداریم و باید این ژانر از سینما آسیب‌شناسی شود ." این یک منطق عقلانی است که صیانت و حفظ هر پدیده ای در درجه اول نیازمند آسیب شناسی آن پدیده است تا با شناخت درست و علمی از نقاط ضعف و قوت هر امری بتواند به راهبردهای عملی برای تقویت و صیانت از آن دست یافت . رئیس انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به مشکلات سینمای دفاع مقدس گفت :" یکی از بزرگ‌ترین مشکلات سینمای دفاع مقدس این است که بین‌المللی نیست و نتوانستیم آن را در حد سینمای کره و هند جهانی کنیم . "
او همچنین افزود: "این مشکل نه تنها در سینمای دفاع مقدس بلکه در سایر بخش‌های سینما نیز دیده می‌شود . متاسفانه اخیرا فیلم‌ها از نظر هنری و زیبایی‌شناسی در حال افت و نزول هستند و این امر بیشتر از آنکه به دولت بازگردد به بدنه سینمای ما مربوط می‌شود ."

 

معبر
ادامه مطلب
علي سعادت | 1:14 - 16 آبان 1389برچسب:دفاع از سینمای دفاع مقدس ,
+ |
مستند مرزهای شیشه ای

امروزه برای فتح کشورها، دیگر نیازی به بمباران و لشکر کشی و حمله به مراکز حیاتی نیست، یک مودم و یک PC کافیست!
این جمله ای است که امروزه بسیاری از سیاستمداران و تئوریسین های غربی بر آن تأکید دارند و جنگ سایبری در ادامه پروژه های جنگ نرم کشورهای استعاری در بسیاری از کشورها که استقلالشان منافع آنها را به خطر انداخته، با جدیت در حال پیگیری است و دشمنان به دلیل ویژگی خاص این نوع جنگ، جمعیت هدف جوان، شکاف نسلی و متأسفانه عدم اطلاع بسیاری از مسئولان در کشورها از جمله کشورمان از فضای مجازی و خطرات آن به سرعت در حال پیشبرد اهداف خود می باشند.

 

به طور حتم آشناسازی عموم و به طور خاص مسئولان و تصمیم گیران کشور از اتفاقاتی در حوزه اینترنت و فضای سایبری در حال رخ دادن است و خطرات هولناکی که می تواند اثرات غیر قابل جبرانی بر پیکره جامعه و خانواده ها داشته باشد، از جمله وظایف رسانه ملی است.

شاید بتوان بهترین تعبیر در مورد جنگ سایبری را با تشبیه کردن این جنگ به مونواکسید کربن فرهنگی مطرح نمود. حمله ای که نه شکل واضح و مشخصی دارد و نه اینکه به راحتی قابل تشخیص و پیگیری است. در این بین رسانه های داخلی و مسئول وظیفه دارند با معرفی فضای کلی حاکم بر جنگ سایبری، ابزارهایی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهند که همچون حسگری قوی در لحظه، به شناسایی این مونواکسیدهای پراکنده در فضای مجازی اقدام نمایند و قبل از اینکه فضای کلی جامعه از اثرات این حمله و جنگ دچار مسمومیت شدید گردد، دستی جنبانده! و حرکتی عاجل در راستای تغییر وضعیت موجود نمایند.

با توجه به حساسیت بالای این مسئله مرکز بررسی جرایم سازمان یافته فضای مجازی سپاه به عنوان متولی رصد و پیگیری جرایم در فضای مجازی با همکاری گروه سیاسی شبکه خبر برنامه مرزهای شیشه ای را با هدف تبیین واقعیات موجود در این فضا با رویکردی مستند- تحلیلی به تهیه کنندگی محسن احمدی در دست تولید و پخش دارد که از 22 تیرماه سالجاری پخش آن آغاز شده است.

بررسی سیر تاریخی جنگ نرم در اعصار گوناگون، خطرات ناشی از هجوم نرم در فضای مجازی، وظایف خانواده، دانشگاه و حوزه های علمیه در رویارویی نرم در فضای مجازی، ردپای صهیونیزم در فضای مجازی، هزینه‌های اجتماعی جنگ نرم، جوانان و جنگ نرم، باورهای دینی و جنگ سایبری، شیوه‌ های معمول در جنگ سایبری، سربازان جنگ سایبری، امنیت داخلی و جنگ سایبری، قبح شكنی در فضای مجازی، ضعف قانونی در پیگیری تخلفات سایبری، ارتش سایبری، شیوه‌های تولید محتوای فارسی در جهت بی اعتقاد نمودن جوانان، ارتش سایبری و ضروت وجود آن و دیگر موضوعات در این برنامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بهره گیری از اعترافات متخلفین و قربانیان فضای مجازی که به نوعی شکل جدیدی از تخلفات و جرایم در مورد آنها مطرح شده است از بخش های اصلی برنامه مرزهای شیشه ای است که از نظر محتوایی به غنای هر چه بیشتر آن منتهی می گردد.

زمان پخش برنامه روزهای یکشنبه و سه شنبه، ساعت 12:45 و 19:45 می باشد. زمان تكرار این مستند 19:45 همان روز و 12:45 و 19:45 روز بعد خواهد بود.

از آنجا که حق تولید و نشر این مجموعه با سایت گرداب میباشد لینک های دانلود را نیز ترجیحا از همین سایت قرار داده ایم


معبر
علي سعادت | 1:3 - 16 آبان 1389برچسب:مستند مرزهای شیشه ای ,
+ |
عقاب‏هاي تپه 60 ( معرفی کتاب: داستان دفاع مقدس )

عنوان: عقاب‏هاي تپه 60
نويسندگان:  محمد رضا بايرامي
شابک:  001
انتشارات:  سوره مهر
تاريخ انتشار:  1386
ويرايش:   
زبان:  GER
قیمت:  26000
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

داستان دو نوجوان و رابطه آنها با طبيعت و عقاب‏هاي بر فراز مناطق جنگي، حوادث مختلفي كه پيش مي‏آيد و باعث مي‏شود اين دو به كمك هم بشتابند... «عقاب‏هاي تپه 60» يكي از متفاوت‏ترين رمان‏هاي جنگي است. كتاب جداي از خشونت و ويراني جنگ به زندگي و طبيعت در كنار اين مقوله مي‏پردازد و تاكنون جوايز زيادي از جمله: ديلم افتخار كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، برنده كتاب سال ادب پايداري و... را از آن خود كرده است.

معبر
علي سعادت | 15:40 - 15 آبان 1389برچسب:عقاب‏هاي تپه 60 ,
+ |
هاجر در انتظار ( معرفی کتاب: داستان دفاع مقدس )

عنوان: هاجر در انتظار
نويسندگان:  سعيد عاكف
شابک:  003
انتشارات:  ملک اعظم
تاريخ انتشار:  1388
ويرايش:   
زبان:  NOTHING
قیمت:  1100
رتبه:   
عكس:   
يادداشت: 

کتاب حاضر ، به بخش هایی از زندگی خانوادگی شهیدکریمی از نگاه همسرش می پردازد .

معبر
علي سعادت | 15:39 - 15 آبان 1389برچسب:هاجر در انتظار ,
+ |

صفحه قبل 1 ... 54 55 56 57 58 ... 96 صفحه بعد

منوي اصلي
خانه
پروفايل مدير وبلاگ
پست الکترونيک
آرشيو وبلاگ
عناوين مطالب وبلاگ

درباره وبلاگ

به وبلاگ معبر خوش آمديد (تخصصي دفاع مقدس)

نويسندگان

علي سعادت

موضوعات مطالب

دفاع مقدس
رسانه ها،اخبار،مطبوعات
خاطرات
كتاب،شعر،داستان،طنز
شهدای گمنام
خانواده شهدا
عملیات ها
بسیج
مناطق عملیاتی
جانبازان
آزادگان
سرداران،شهدا
فرهنگ دفاع،جبهه
فرهنگ ایثار و شهادت
دل نوشته ای با شهدا
جشنواره ،مسابقات
فضاي مجازي،جنگ نرم و...
سينما ،تئاتر،تلويزيون
راهيان نور

نشانك وبلاگ معبر
معبر - وبلاگ تخصصي دفاع مقدس

كد لوگوي معبر

ساير امکانات

RSS


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 20
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 1428
بازدید کل : 150882
تعداد مطالب : 667
تعداد نظرات : 60
تعداد آنلاین : 1

مسابقات وبلاگ نويسي

مسابقه بزرگ وبلاگ نویسی سبک بالان به مناسبت هفته دفاع مقدس

اولین جشنواره «وبلاگ‌نويسی دفاع مقدس» در يزدجشنواره وبلاگ نویسی حماسه نگاران بسیج و انقلاب اسلامیجشنواره وبلاگ نویسی تبیان در حال برگزاری است . ثبت نام کنید