تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
دفاع مقدس و آدرس
mabar.LoxBlog.com لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
صد خاطره از واحدي به نام اطلاعات عمليات و فعاليتي با نام شناسايي را در اين كتاب ميتوانيد بخوانيد. بايد بداني تا بتواني درست عمل كني در اين كتاب كمي با نقش اطلاعات عمليات آشنا ميشويم
بخش دفاع مقدس (شهيد فهميده) بخش ويژه چهاردهمين جشنواره كتاب كودك و نوجوان است كه در اين بخش آثار داستانی حوزه دفاع مقدس مورد بررسی قرار گرفته و براين اساس اسامی نامزدهای دريافت جايزه در اين بخش معرفی شدند.
براساس اين گزارش، در بخش ويژه «شهيد فهميده» كتابهای «مجموعه تركشهای ولگرد» نوشته «داود اميريان» و «شمشاد و آرزوی چهارم» نوشته «اكبر صحرايی» هر دو از انتشارات شاهد و «دشتبان» نوشته «احمد دهقان» از انتشارات «نيستان» و «پری نخلستان» نوشته «حسين فتاحی» از انتشارات قديانی به عنوان چهار نامزد دريافت جايزه معرفی شدند.
گزارش ايكنا حاكی است، در بخش علمی و آموزشی كودك و خردسال 35 اثر مورد ارزيابی قرار گرفت كه از اين ميان مجموعه كتاب «با گامهای كوچك «چرا حيوانات ... دارند؟» نوشته «اليزابت مايلز» با ترجمه «مجيد عميق» از انتشارات مهاجر، «فكر میكنيد چرا؟» نوشته گروه نويسندگان و ترجمه گروه مترجمان از انتشارات عروج انديشه و «بازی با آوا، بازی با الفبا» نوشته «زهره پريرخ» از انتشارات كانون به عنوان نامزدهای دريافت جايزه معرفی شدند.
كتاب «رويای پرواز»، مجموعه خاطرات محمد فلكی از فرماندهان لشكر10 حضرت سيدالشهداء(ع) در دوران هشت سال دفاع مقدس از سوی بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس منتشر شد.
اين كتاب كه مجموعه خاطرات «محمد فلكی» از حوادث تلخ و شيرين دوران دفاع مقدس را روايت میكند، با همكاری و همت «فاطمه دهقان» از نويسندگان حوزه دفاع مقدس استان البرز به تنظيم و رشته تحريردرآمده است.
از سال 87 اين معاونت با همكاری معاونت تحقيق و پژوهش اداره كل شروع به جمع آوری و انجام مصاحبه با رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس كرده است كه تاكنون چندين كتاب درمرحله بازبينی و بررسی قرار دارند و اين مجموعه آثار در آينده چاپ و در بازار نشر عرضه خواهند شد.
كتاب «رويای پرواز» حاصل 2200 ساعت كار و مصاحبه با محمدفلكی است.
اين كتاب با شمارگان 3000 نسخه توسط انتشارات (بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس) چاپ و آماده ارائه به مراكز فرهنگی و كتابخانههای عمومی استان البرز شده است.
ازويژگیهای اين اثر میتوان به سادهگوئی و روانگوئی و پرداختن به حقايق تلخ و شيرين ميدان جنگ اشاره كرد.
يك نويسنده گفت: توليد اثر در حوزه ي طنز دفاع مقدس به علت حساسيت موضوعي، كاري سخت و نيازمند حمايت هاي بيشتري از سوي مسئولان فرهنگي كشور است.
اكبر صحرايي در مورد دلايل كمي آثار در حوزه طنز دفاع مقدس افزود: كار كردن در حوزه ي طنز كاري دشوار است و اين مسئله در حوزه ي طنز دفاع مقدس به علت امكان به وجود آمدن سوء تعبيرها و در موضع اتهام قرار گيري نويسنده نمود بيشتري دارد.
وي كه داستان كوتاه "روبه ميهن" در زمينه طنز دفاع مقدس را در كارنامه دارد اظهار داشت: شايسته است كه متوليان فرهنگي كشور به علت حساسيت خاص طنز دفاع مقدس چه در سرمايه گذاري و چه در افزايش توليدات در اين حوزه تلاش بيشتري از خود نشان بدهند و به طنز دفاع مقدس نگاهي كارشناسانه و جدي تري داشته باشند.
صحرايي ادامه داد: بايد براي افزايش توليد آثار در زمينه ي طنز دفاع مقدس برنامه ريزي هاي بيشتري را همچون به وجود آوردن جشنواره ها، مسابقات طنز و كارگاه هاي طنز نويسي دفاع مقدس در اين حوزه به عنوان يك حوزه ي مستقل ادبي داشته باشند.
اين نويسنده افزود: ورود طنز در عرصه ي ادبيات دفاع مقدس مي تواند فضاي سنگين و كليشه اي اين نوع از ادبيات را به محيطي جذاب و خواندني براي مخاطبان تبديل كرده و موجب شكوفايي، باروري و فراگيري اين نوع از ادبيات در كشور شود.
صحرايي خاطرنشان كرد: تعداد طنز پردازاني كه وارد اين حوزه شده اند بسيار كم و انگشت شمار است و بايد با تربيت و پرورش نويسندگان در حوزه ي طنز نويسي دفاع مقدس، زمينه را براي افزايش توليد آثار طنز دفاع مقدس و رشد آن فراهم كرد.
مراسم اختتاميه سيزدهمين دوسالانه كتاب دفاع مقدس فردا دوشنبه با وقفهای يك هفتهای در تالار انديشه حوزه هنری برگزار میشود و از ميان 865 اثر رسيده در 16 بخش، برگزيدگان هر بخش كه داوران كار بررسی و ارزيابی آثارشان را برعهده داشتند، معرفی و تقدير میشوند.
براين اساس نزديك به يك سوم آثار ارسالی را كه در سال های 87 و 88 و برای نخستينبار به چاپ رسيدهاند، كتابهای حوزه كودك و نوجوان به خود اختصاص دادند كه در بخش داستانی كودك و نوجوان به سرگروهی «طاهره ايبد»، «حميدرضا نجفی»، «محسن هجری»، «جعفر توزندهجانی» و «ميترا بيات» و در بخش شعر كودك و نوجوان نيز به سرگروهی «افشين علا»، «بابك نيكطلب»، «كبری بابايی» و «انسيه موسويان» كار داوری آثار رسيده را برعهده داشتند.
اين گزارش حاكی است، پس از پايان داوری و اعلام نتايج آثار برگزيده به «محمدرضا سنگری»، دبير علمی اين جشنواره، نفرات اول تا سوم هر بخش فردا دوشنبه در مراسم اختتاميه با اهدای لوح تقدير و جوايز نقدی تقدير خواهند شد.
مراسم اختتاميه سيزدهمين دوسالانه كتاب دفاع مقدس اول آذرماه، ساعت 14 در تالار انديشه حوزه هنری برگزار میشود.
بسیجی بنده خاص الهی است
بسیجی در حقیقت یک سپاهی است
بسیجی گلشن دین را گلاب است بسیجی آرمان شیخ و شاب است
بسیجی پاک از هرنقص و عیب است
بسیجی صاف از هر شک و ریب است
بسیجی را توقع نیست در کار
بسیجی نه تشریفات می خواهد نه دستار
بسیجی بنده شایسته اوست
بسیجی سر به سر وابسته اوست
بسیجی دل به این عالم ندارد دلش را بر خدای خود سپارد
بسیجی سنگرش سجاده اوست
وصالش در شراب باده اوست
معاونت ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس 30 داستان کوتاه برگزیده جایزه "یوسف" را در قالب کتابی منتشر میکند.
داستانهای برگزیده چهارمین جایزه داستان کوتاه دفاع مقدس (یوسف) توسط هیئت داوران انتخاب و پس از بررسی نهایی توسط کامران پارسینژاد دبیر علمی این جشنواره، چاپ میشوند.
به برگزیدگان چهارمین مسابقه داستان کوتاه دفاع مقدس مبلغ 145 میلیون ریال جایزه نقدی اهدا خواهد شد. در این دوره از جایزه ادبی یوسف به نفر اول مبلغ 25 میلیون ریال، نفر دوم مبلغ 20 میلیون ریال و به نفر سوم نیز مبلغ 15 میلیون ریال اهدا میشود.
همچنین به هر یک از برگزیدگان رتبههای چهارم تا بیستم نیز مبلغ 5 میلیون ریال اهدا میشود. علاقمندان میتوانند آثار خود را حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به نشانی تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان سرافراز، کوچه حق پرست، پلاک 18، طبقه 4، معاونت ادبیات و انتشارت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس (صندوق پستی 1615-15875) یا به پست الکترونیکی
كتاب «بسيج» گزيده موضوعي وصيتنامه شهدا نوشته محمدعلي آقاميرزائي توسط مؤسسه فرهنگي هنري شاهد منتشر و روانه بازار كتاب شد.
كتاب «بسيج» گزيده موضوعي وصيتنامه شهدا داراي چند بخش و فصل از جمله سخن ناشر، درآمد، بسيج از ديدگاه امام خميني (ره)، بسيج در كلام رهبر معظم انقلاب، بسيج نوبرانه فرهنگ ايثار و شهادت، (منزلت بسيج) بسيج در كلام شهيدان، وصيت شهدا به بسيجيان و وصيت شهدا به مردم در مورد بسيج است.
در بخشي از اين كتاب درباره بسيج در كلام رهبر معظم انقلاب آمده است:
بسيج ماندگارترين يادگار بنيانگذار انقلاب اسلامي و ميراث پربركت امام خميني (ره) است و تشكيل بسيج با پيام نوراني آن پير سفر كرده بدون ترديد از معجزات الهي و الهامات غيبي بوده است.
مدير كل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری از بازگشايی نمايشگاه كتاب دفاع مقدس در ساختمان وزارت علوم خبر داد و گفت: اين نمايشگاه به مناسبت هفته كتاب و بسيج راهاندازی شده است.
جليل دارا، در گفتوگو با ستاد خبری هجدهمين دوره هفته كتاب جمهوری اسلامی ايران گفت: اين نمايشگاه با هدف عرضه آثار امام(ره) و انقلاب، هشت سال جنگ تحميلی عراق عليه ايران، آشناسازی بيشتر دانشجويان با اهداف انقلاب اسلامی و امام خمينی (ره) و درونیسازی اين ارزشها در دانشگاهها با تخفيف ويژه به دانشجويان برپا شده است.
وی با اشاره به اين كه اين نمايشگاه به مدت دو هفته در ساختمان وزارت علوم برپا خواهد بود، اظهار داشت: اين نمايشگاه كتاب با همكاری مسوولان بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، يكی از مهمترين موسسات انتشاراتی در حوزه ارايه انديشههای شهدا و جنگ تحميلی تشكيل شده است.
دكتر دارا با تاكيد بر برپايی بسياری از نمايشگاههای كتاب به مناسبت هفته كتاب در دانشگاههای سراسر كشور، توضيح داد: اين نمايشگاه چند روزی با تعويق از آغاز هفته كتاب آغاز شده است. منابع نمايشگاه وزارت علوم از سوی بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس صرفا برای نمايش آثار تامين شده است.
نمايشگاه كتاب دفاع مقدس در ساختمان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری به نشانی شهرك غرب، خيابان هرمزان برپا شده است.
نوجوانى بودم پر شر و شور.
هوایى شده بودم كه به جبهه بروم.
به جنگ دشمنى كه مى خواست ایران عزیزمان را لقمه چپ كند.
آموزش دیده و كفش و كلاه كرده بودم تا راهى شوم.
اما ته دلم قرص نبود.
چرا؟ چون تصویرى گنگ و دلهره آور از جبهه و جنگ داشتم.
اضطرابم از این بود كه آیا مى توانم با فضاى خشك و نظامى و پر خون و آتش آنجا جور دربیایم یا نه.
اما وقتى به جبهه رسیدم و زندگى را دیدم، مرثیه و شادى را دیدم، به اشتباه خود پى بردم.
نشاط و روح زندگى اى كه آنجا دیدم و با پوست و خون لمس كردم دیگر در هیچ جا ندیدم.
آن زمان در بطن حادثه بودم.
دستى در آتش داشتم و چون ماهى اى كه در آب باشد و قدر آب نداند توجهى به دور و اطرافم نمى كردم و درباره اش زیاد فكر نمى كردم.
اما حالا سال ها از آن زمان مى گذرد. معبر
ادامه مطلب
همزمان با هفته كتاب، نمايشگاههاي كتاب "ايثار، شهادت و دفاعمقدس"در نمايندگيهاي نشر شاهد سراسر كشور فعاليت خود را آغاز كردند.
به گزارش خبرگزاري آريا ، در اين نمايشگاهها كه در 36 نمايندگي نشر شاهد كشور برپا شده است، كتابهاي حوزه دفاع مقدس با تخفيف ويژه به علاقهمندان عرضه ميشود.
همچنين به مناسبت هفته كتاب كانونهاي شاهد كه زير نظر معاونت فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران فعاليت ميكنند، اردوهاي بازديد از چاپخانههاي معتبر استانها و كارگاههاي آموزش شعر، خاطرهنويسي، نقد ادبي، نويسندگي و قصهنويسي دفاعمقدس را براي خانواده شهدا و ايثارگران ترتيب دادهاند.
بيش از 30 هزار نفر از خانواده شهدا و ايثارگران در 98 كانون شاهد سراسر كشور عضويت دارند.
هجدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان به طور همزمان در سراسر كشور برگزار ميشود.
حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي ميزبان نويسندگان دفاع مقدس در آيين اختتاميه و اهداي جوايز به برگزيدگان سيزدهمين جشنواره دوسالانه كتاب دفاع مقدس خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري آريا، برگزيدگان اين جشنواره از ساعت 14 تا 17 روز دوشنبه اول آذر ماه سال جاري، در تالار انديشه حوزه هنري تجليل خواهند شد.
در اين مراسم نويسندگان، مديران فرهنگي و جمعي از مقامات لشگري و كشوري حضور ميبايند. در اين دوره از جشنواره آثار منتشر شده در سالهاي 1387 و 1388 در 16 گروه «ادبيات داستاني»، «پژوهش ادبي»، «پژوهش نظامي»، «پژوهش فرهنگي»، «ترجمه»، «جُنگ»، «خاطره»، «داستان کودک و نوجوان»، «زندگينامه داستاني»، «زندگينامه و وصيتنامه»، «شعر»، «شعر کودک و نوجوان»، «نثر ادبي»، «طراحي و گرافيک»، «نمايشنامه» و «ناشر نمونه» بررسي ميشوند.
کامران پارسي نژاد، دکتر منوچهر اکبري، دکتر حسينعلي قبادي، موسي بيدج، حبيب يوسف زاده، فريبا نظري، طاهره ايبد، مهدي کاموس، سيداکبر ميرجعفري، افشين علاء، جواد محقق، حفيظ الله رفيعي، سعيد باباوند، دکتر قاسم زماني، سيدمحمد ميرکاظمي و نادر قدياني سرگروههاي داوري سيزدهمين جشنواره دوسالانه کتاب دفاع مقدس هستند.
نشست تخصصی ادبيات داستانی تحت عنوان «فرصتها و تهديدها» با حضور حسين فتاحی در مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا (ع) واقع در پارك ملت مشهد برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، «بهروز رحيمی»، معاون اداره كل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، گفت: در ادامه سلسه نشستهای تخصصی و نقد و بررسی ادبيات دفاع مقدس، نشست تخصصی پيرامون ادبيات داستانی با عنوان «فرصتها و تهديدها» برگزار میشود.
اين نشست با حضور نويسنده دفاع مقدس «حسين فتاحی» در مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا (ع) واقع در پارك ملت مشهد برگزار میشود.
بهروز رحيمی افزود: اين نشست ادبی ساعت 16يكشنبه (بيست و سوم آبانماه) جاری به همت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر مشهد و مشاركت معاونت ادبيات و انتشارات اداره كل حفظ و نشر آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی برپا میشود.
وی از نويسندگان و علاقهمندان ادبيات دفاع مقدس دعوت كرد تا دراين برنامه ادبی كه با مديريت سيدسعيد موسوی از داستاننويسان و منتقدان مطرح استان برگزار میشود، شركت كنند.
حسين فتاحی، داستاننويس و نويسنده كتاب «بابا محمد» كه مربوط به زندگی سردار شهيد بابا محمد رستمی از سرداران شهيد خراسان رضوی است، است.
همچينين كتاب داستان «گام به گام»، آموزش داستاننويسی به قلم حسين فتاحی تأليف شده است.
عرضه كتب دفاع مقدس در كرمان به روز است مسئول كتابخانه تخصصي دفاع مقدس استان كرمان گفت: بخش تازههاي كتاب دفاع مقدس در كتابخانه تخصصي كرمان مرتب به روز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، زهرا ابراهيميميمند بعد از ظهر امروز در جريان بازديد مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان كرمان از كتابخانه تخصصي دفاع مقدس كرمان اظهار داشت: اين كتابخانه در هفته دفاع مقدس سال 85 در محل كتابخانه مركزي كرمان افتتاح شد و شامل بخشهاي مطالعه، مرجع، امانت و خدمات فني است.
وي افزود: اين كتابخانه در بدو تاسيس با 28 نفر عضو فعال كار خود را آغاز كرد و اكنون اعضاي آن به حدود 90 نفر افزايش يافته و همچنان در حال افزايش است.
کتاب سيزدهمين جشنواره دوسالانه دفاع مقدس، به همت معاونت ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس منتشر ميشود.
به گزارش مشرق به نقل از برنا، «کتاب سيزدهم» عنوان اثري است که حاوي مجموعه مقالات هيات داوران گروههاي 16 گانه اين جشنواره است.
اعضاي هيات داوران با تلاشهاي محمدرضا سنگري، دبير علمي جشنواره مقالاتي را درباره کتابهاي داوري شده و کيفيت و کميت آن تاليف و براي چاپ به دبيرخانه جشنواره سپردهاند.
در اين دوره از جشنواره آثار منتشر شده در سالهاي 1387 و 1388 در 16 گروه «ادبيات داستاني»، «پژوهش ادبي»، «پژوهش نظامي»، «پژوهش فرهنگي»، «ترجمه»، «جُنگ»، «خاطره»، «داستان کودک و نوجوان»، «زندگينامه داستاني»، «زندگينامه و وصيتنامه»، «شعر»، «شعر کودک و نوجوان»، «نثر ادبي»، «طراحي و گرافيک»، «نمايشنامه» و «ناشر نمونه» مورد بررسي قرار ميگيرند.
کامران پارسي نژاد، منوچهر اکبري، حسينعلي قبادي، موسي بيدج، حبيب يوسف زاده، فريبا نظري، طاهره ايبد، مهدي کاموس، سيداکبر ميرجعفري، افشين علاء، جواد محقق، حفيظ الله رفيعي، سعيد باباوند، دکتر قاسم زماني، سيدمحمد ميرکاظمي و نادر قدياني سرگروه هاي داوري سيزدهمين جشنواره دوسالانه کتاب دفاع مقدس هستند.
سيزدهمين جشنواره دوسالانه کتاب دفاع مقدس اول آذرماه سال جاري برگزار ميشود.
اخیرا کتاب «دا» که شمارگان بالای آن از سوی مسوولین طراز اول سیاسی و فرهنگی به عنوان یکی از نمودهای رشد و توسعه فرهنگی جامعه به شمار میرود، در سوپرمارکتها عرضه میشود!
مدتی قبل «علیاکبر اشعری»، رئیس کتابخانه ملی در گفتوگو با فارس، با بیان این که ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید به دنبال راهحلهای اساسی بود و آموزش در مدارس و دانشگاهها به جای معلم محور باید کتابمحور باشد، ضمن انتقاد از سیاستهای آموزش و پرورش، گفته بود: «انتظار داشتم با تصدی حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش، کتابخانههای مدارس رونق یابد اما او نقش کتابدار را از مدرسهها حذف کرد و این امر باعث تاسف است. امروز کتابهای فاخر کمتر در سوپرمارکتها در معرض استفاده مردم قرار میگیرد و اکثر آثار عرضه شده در این مکان، عامهپسند هستند. کتابی که در سوپرمارکت به جامعه عرضه میشود، اثری نیست که به غنای فرهنگی و علمی جامعه بیانجامد، مگر این که ساختار سوپرمارکتها تغییر کند و اساسا در آن مکان بخشهایی به عرضه کتاب با ارزش و فاخر اختصاص یابد.»
این اظهارات مشاور فرهنگی رئیسجمهور در حالی طرح شده که اخیرا کتاب «دا»، از جمله کتابهای فاخر ادبیات پس از انقلاب اسلامی که شمارگان بالای آن از سوی مسوولین طراز اول سیاسی و فرهنگی به عنوان یکی از نمودهای رشد و توسعه فرهنگی جامعه به شمار میرود نیز به تازگی در سوپرمارکتها عرضه میشود!
هرچند رئیس کتابخانه ملی به نکته مهمی اشاره داشته است، اما تفاوت نظرات مطرح شده نشانه دیگری از عدم هماهنگی مسوولین فرهنگی کشور و رویکرد چند سویه آنها است که گاهی با مطرح شدن چنین اظهاراتی، نمایان میشود.
آسمان مال آنهاست، مجموعه كتابهايي است كه برشهاي كوتاهي از ماندن، بودن و رفتن كساني را روايت ميكند كه مبدا و منشأ حياتاند، در دل خاك آرميدهاند اما جايگاه آنها والاست و جايشان در اعلي، زميني بودند اما زمينگير نبودند.
آنچه در «كتاب تفحص» آمده است دنيايي است كوچك شده و كوتاه ولي يادمان باشد بعضي حرفها آنقدر بزرگاند كه گاهي كلمات نميتوانند بار امانتشان را به دوش بكشند. اين كتاب مجموعهاي است از خاطرات آقاي احمديان كه از بچههاي گروه تفحص است.
گزيده متن
خيلي گشته بوديم، نه پلاكي، نه كارتي، چيزي همراهش نبود. لباس فرم سپاه به تنش بود. چيزي شبيه دكمه پيراهن در جيبش نظرم را جلب كرد. خوب كه دقت كردم، ديدم يك نگين عقيق است كه انگار جملهاي رويش حك شده. خاك و گلها را پاك كردم. ديگر نيازي نبود دنبال پلاكش بگرديم. روي عقيق نوشته بود: «به ياد شهداي گمنام.»
عنوان دوم مجموعه «حماسه 27» بانام «ضربت متقابل» كه حوادث مربوط به سوابق رزمي تيپ 27 محمد رسولالله را در تابستان گرم و طولاني سال 1361، همزمان با آغاز دوران فرماندهي شهيد محمد ابراهيم همت بر اين يگان و عمليات عظيم برون مرزي رمضان در جبهه شرق را بيان ميكند.
محسن مطلق در «جادههاي خلوت جنگ» به خاطرات خود از دوران كودكي تا پايان جنگ پرداخته است. اشراف كامل نويسنده به سبك خاطرهنويسي، توصيف فضاي زندگي و روزگار جنگ با تمام جزئيات و شرح وقايع به صورت مبسوط در بيوگرافي، از آن كتابي خواندني و جذاب براي علاقهمندان ساخته است.
اين كتاب شرح حماسهاي است از مردان بي نظير قرن. اين مجموعه خاطرات غواصان لشكر 14 امام حسين است كه طي يك عمليات در عمق 30 كيلومتري خليج فارس رشادتي آفريدند به نام عمليات كربلاي3