رامهرمزي گفت: اگر امروز نويسنده دفاع مقدس ميخواهد حركتي در جامعه ايجاد كند و آن فرهنگ را به نسل امروز منتقل كند بايد ضمن بهرهمندي از تكنيكهاي جديد در توليد آثار مكتوب به معارف دفاع مقدس تسلط كافي داشته باشد.

معصومه رامهرمزي، نويسنده ادبيات دفاع مقدس با اشاره به ضرورت بهرهگيري از دانش و تجربه در كتاب جنگ، اظهار داشت: در همايش زنان اهلقلم انقلاب و دفاع مقدس با افرادي كه خودشان كار جنگ كرده بودند و در اين زمينه كتاب داشتند همين بحث مطرح شد كه امروز بدون دانش و تجربه نبايد كتاب جنگ بنويسيم.
وي با بيان اينكه مقصود از دانش، فراگيري تئوريهاي جديد نگارشي است، عنوان كرد: اگر امروز نويسنده دفاع مقدس ميخواهد حركتي در جامعه ايجاد كند و آن فرهنگ را به نسل امروز منتقل كند بايد ضمن بهرهمندي از تكنيكهاي جديد در توليد آثار مكتوب به معارف دفاع مقدس تسلط كافي داشته باشد.
رامهرمزي با اشاره به اينكه چه ميزان كتاب جنگ ناخوانده، منتشر شده است، تصريح كرد: فردي كه چنين كتابي را نوشته، احساس تكليف در زمينه انتقال فرهنگ دفاع مقدس را داشته ولي به دليل عدم آگاهي از تكنيكهايي كه ميتواند ذهن مخاطب را تحت تاثير قرار دهد، توفيق چنداني در زمينه ترويج فرهنگ مورد نظر نداشته است.
وي عنوان كرد: اگر اين ضرورت در ميان دوستان اهل قلم دفاع مقدس نهادينه شود كه از ابتدا براي نوشتن كتاب مورد نظرشان زمينههاي تأثيرگذاري در مخاطب را در نظرگيرند، قطعا شاهد آثار تأثيرگذارتري خواهيم بود.
رامهرمزي خاطرنشان كرد: بنده از سيده اعظم حسيني خواهش كردم در ميزگرد خاطره و پژوهش زنان اهلقلم انقلاب و دفاع مقدس توضيح دهد كه چه روندي را در كتاب «دا» در پيش گرفته است.
وي عنوان كرد: تا آن روز كسي اين سوال را از خانم حسيني نپرسيده بود در صورتي كه اين كتاب بذاته يك كتاب خوب است و يكي از علتهاي موفقيت كتاب «دا» عزم نويسنده براي بهرهگيري از دانش و تجربه در خلق اين اثر بوده است.
منبع:خبرگزاري فارس
معبر
نظرات شما عزیزان: