تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
دفاع مقدس و آدرس
mabar.LoxBlog.com لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
در ایام دفاع مقدس ، تنظیم شفاعتنامه کاری مرسوم بود. آن چه می بینید تصویر یکی از این شفاعتنامه هاست که پیش از عملیات کربلای 8 و بین بچه های گردان علی اکبر(ع) بسته شده است. بسیجیان گردان علی اکبر(ع) از اهالی شهرستان خوی بودند. مهمتر و زیباتر از متن این قولنامه ، شرط آن است که نشانه ای از بصیرت و پاکدلی بسیجیان لشکر عاشوراست. این شرط در حاشیه متن اصلی نوشته شده است.
شیمیایی بود. از شش سال سختی جراحیهایش در خارج میگفت. 67 سانت از رودهاش نبود. میگفت، با همین دستهایش 250 شهید را از زیر خاک بیرون آورده و همین قدر که دعای پدر و مادر شهدا پشتش است، برای آخرتش کفایت میکند و هیچ اجر دیگری؛ حتی از جبههاش هم نمیخواهد.
مطلبی که پیش روی شماست خاطراتی است از آقای «موسوی»، مسئول گروه تفحص شلمچه :
دنبال این نباشید که شهدا کجا باید دفن شوند، دنبال این باشید که شهدا چگونه و با چه وضعیتی پیدا میشوند. شهید جایش روی تخمان چشم ماست. تمام میادین باید پایش یک شهید باشد. شهدای گمنام، گمنام شهید شدند و گمنام هم دفن میشوند و این کار صحیح نیست. شهید باید در قلب مردم باشد، نه در ارتفاعات. همین طوری گلزار شهدا در حال فراموشی هستند، وای به حال آن که در سر تپهها دفن شوند. باید شهدا از آرشیو درآورده شوند و تمام خیابانهایمان پر از بوی شهدا باشد.
گروهی بودند، دائم بر پیامبر خدا منت می گذاشتند، در کنارت جنگیده ایم، برای اسلام جهاد کرده ائیم، منت می گذاشتند که مسلمان شده اند.
در برابر منت آنان، خدای سبحان آیه 17 از سوره حجرات را بر پیامبر نازل کرد: یمُنُّونَ عَلَیكَ أَنْ أَسْلَمُوا قُل لَّا تَمُنُّوا عَلَی إِسْلَامَكُم بَلِ اللَّهُ یمُنُّ عَلَیكُمْ أَنْ هَدَاكُمْ لِلْإِیمَانِ إِن كُنتُمْ صَادِقِینَ... آنها بر تو منّت مینهند که اسلام آوردهاند؛ بگو: اسلام آوردن خود را بر من منّت نگذارید، بلکه خداوند بر شما منّت مینهد که شما را به سوی ایمان هدایت کرده است، اگر در ادعای ایمان راستگو هستید!
منت گذاشتند که جهاد کردند، زخم خوردند، مسلمان شده اند، خداوند منان گفت: ای پیامبر به آنها بگو منت مگذارید بر من اسلامتان را، بلکه خدا منت می گذارد بر شما که هدایت کرد شما را...
مصداق این آیه آدم های امروز است، چه آنهائی که برای خدا رنج و اندوهی برده اند، چه آنها که در هشت سال دفاع مقدس جنگیده اند، ترکش، زخمی هم شاید خورده اند، خون داده اند...
مهدي رحيمآبادي - سرپرست معاونت ادبيات و انتشارات اداره كل حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس خراسان جنوبي - با بيان اين مطلب، گفت: اين اقدام فرهنگي - ادبي براي تحقق فرامين مقام معظم رهبري و ايجاد نهضت خاطرهنگاري انجام ميشود.
او تقويت پايگاه خاطرهنويسي در استان، جمعآوري خاطرات رزمندگان و ساير صنوف دفاع مقدس و شناسايي و ترغيب اهل قلم را از جمله اهداف اين جشنواره دانست و گفت: جشنواره خاطرهنويسي دفاع مقدس هرساله برگزار ميشود. وي ادامه داد: جشنواره خاطرهنويسي در استانها هرساله ولي در سطح كشور هر دو سال برگزار ميشود.
رحيمآبادي خاطرات كردستان، خاطرات مقدمات جنگ تا پايان دفاع مقدس، حوادث پشت جبهه و شبهاي بمباران را از محورهاي خاطرهنويسي اين جشنواره عنوان كرد. او در ادامه افزود: تمامي خاطرات ارسالشده در قالب كتاب به چاپ خواهد رسيد و به اثرات برگزيده جوايزي اهدا ميشود و به مسابقات كشوري ارسال خواهند شد.
رحيمآبادي خاطرنشان كرد: مهلت ارسال آثار 15 ديماه سال جاري است و اختتاميه جشنواره 20 بهمنماه خواهد بود. بنا بر اعلام، علاقهمندان ميتوانند آثار خود را به نشاني خيابان طالقاني، انتهاي طالقاني 3، پلاك 38 تحويل دهند.
مديركل حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس مازندران گفت: عمليات والفجر 8 بزرگترين عمليات آبي خاكي جنگ بود.
سردار علي ميرشكار ظهر امروز در نخستين جشنواره خاطرهنويسي دفاع مقدس كه با محوريت عمليات والفجر 8 در دانشكده فني باقر العلوم ساري برگزار شد ياد و خاطره شهداي دفاع مقدس را گراميداشت.
وي گفت: در طول 8 سال دفاع مقدس تنها لشكر ويژه دوران دفاع مقدس لشكر 25 كربلاي مازندران بود و اكنون وظيفه ما و يادگاران دفاع مقدس اين است كه عملكرد، شجاعت و رشادتهاي شهدا را به نسل امروز و نسلهاي بعدي منتقل كنيم.
ميرشكار افزود: اكنون كه جنگ به پايان رسيده است نبايد در رسالتمان كوتاهي كنيم و وظيفه ماست كه نقش شهدا، عشق و دلدلدگي، فداكاري و ايثار همرزمان شهيدمان را در سينه نگه نداريم.
مصوبات شورای فیلمنامه انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فارابی در حکم مصوبات شورای فیلمنامه انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس قرار گرفت و از این پس فیلمسازان با استفاده از مصوبات از سوی انجمن سینمای انقلاب حمایت میشوند..
به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، با تشکیل شورای تخصصی فیلمنامه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در معاونت فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی و هماهنگی با «محمدرضا شرف الدین» مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، از این به بعد مصوبات این شورا در حکم مصوبات شورای فیلمنامه انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس قرار میگیرد.
بر این اساس تهیه کنندگان میتوانند با استفاده از این مصوبات از تسهیلات انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس نیز استفاده کنند.