تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
دفاع مقدس و آدرس
mabar.LoxBlog.com لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
من هنوز خبرنگار نشده بودم و در تحريريه خبر كار ميكردم؛ [در آنجا] اخبار را مقابله ميكردم. خبر دو نسخه بود، وقتي گوينده خبر را ميخواند، من غلط هايش را ميگرفتم و ميگفتم: غلط است، صبر كن. به اين [كار]، مقابله خبر ميگويند. آن موقع مثل الان نبود كه افراد سه روزه خبرنگار ميشوند، شايد من يك سال كارم همين بود.
خيلي كه وضعمان خوب شده بود، در راديو ميگفتيم: «اينجا تهران است، صداي جمهوري اسلامي ايران، ساعت 14.» همان روز اول وارد راديو شدم. راديو خيلي فعال بود. من خبرنگاري را خيلي دوست داشتم. از زمان بچگي هم انشا، تاريخ، جغرافيا و ادبياتم نسبت به رياضيات و ديگر دروسم خيلي خوب بود.
شايد من جزو نخستين نفراتي بودم كه از صدا و سيما به جبهه رفتم. وقتي من رفتم، تازه شهيد چمران گروه جنگهاي نامنظم را تشكيل داده بود.
انس با قرآن (تلاوت و حفظ قرآن) در دوران اسارت و درميان اسرا از جايگاهي خاص و از منزلتي ويژه برخوردار بود. اولين مسئله اي که حائز اهميت بود موضوع يادگيري قرآن و تلاوت صحيح آن بود ضرورت اين يادگيري و تلاوت با توجه به تأثيرات قرآن دو چندان بود چرا که تلاوت قرآن به قلبها آرامش و به دلها صفا مي بخشيد و وقتي در فضاي غمبار اسارت قرآن تلاوت مي گرديد احساس قوت، روحانيت و معنويت خاصي براي بچه ها پديدار مي شد. دراوايل اسارت که قرآن در ميان ما نبود احساس کمبود مي کرديم تا
اينکه کم کم آيات قرآن روي کاغذها نوشته مي شد و به طور مخفي در اختيار بچه ها قرار مي گرفت و بچه ها با برنامه اي دقيق به حفظ آيات مي پرداختند و پس از حفظ آن را به ديگران مي دادند و با همين روش فرهنگ انس با قرآن و تلاوت و حفظ آن در بين اسرا ترويج گرديد و بسيار از اسرا بدين شکل حافظ و قاري قرآن شدند و در اين نهضت قرآن آموزي و انس با قرآن کريم، عزيزان طلبه و روحاني که به صورت مخفيانه انجام وظيفه مي کردند نقش تبليغي مهمي را ايفا نمودند.
دبير تشخيص مصلحت نظام گفت: بسيج بايد به طور دائم در خود بازنگري كرده و براي تكامل خود معايبي كه وجود دارد را برطرف كند.
محسن رضايي در حاشيه سفر خود به گيلان در رشت با تبريك فرارسيدن هفته بسيج اظهار داشت: بسيج لشكر مخلص خداست.
وي ادامه داد: طبق فرموده امام راحل بسيجيان بر گلدستههاي آزادي و عرفان بانگ شهادت سردادند و اگر بسيج نبود ما در جنگ شكست ميخورديم.
رضايي با تاكيد بر حفظ صفا و اخلاص بسيجيان تصريح كرد: بسيجيان بايد تلاش كنند تا صفا و اخلاص دهه نخست انقلاب حفظ بماند و آزادگي و معرفت را همراه با بصيرت در خود تقويت كنند.
وي بسيج را ستون محكم دفاع از ارزشهاي انقلاب اسلامي خواند و بيان داشت: تضعيف بسيج كمك به دشمنان ملت ايران است.
رييس سازمان بسيج مستضعفين، تصريح كرد: ايستادگي ملت و بصيرت بسيجيان ما همواره با پاداش الهي همراه بوده است.سردار نقدي طي سخناني در پيش خطبه نماز جمعهي اين هفته تهران ضمن اين كه تقارن عيد سعيد غدير و تشكيل بسيج را بسيار معنادار خواند، گفت: عيد غدير روزي بود كه طي آن رسما اعلام شد خداي متعال راضي نيست كه جز خود او بر بندگانش حكومت كند؛ چرا كه شان، مرتبه، كرامت و آزادي انسان در جايگاهي است كه هيچ كس جز خود خداي متعال يا انسانهايي كه جلوهي صفات و اسماء خدا هستند، حق حكومت كردن بر انسان را ندارند.
وي با بيان اينكه بسيج دنبال كنندهي مسير ولايت است، اظهار كرد: دنبال كنندگان مسير ولايت در بستر اجتماع را قرآن، حزب الله ميخواند، حزباللهي كه خدا وعدهي پيروزي به آنها داده است و بسيج همان حزباللهي است كه قرآن از آن ياد كرده است.
نقدي بسيج را جاريكنندهي ولايت در رگهاي اجتماع دانست و خاطر نشان كرد: از اول انقلاب امام بزرگوار اين ظرفيت عظيم را در مردم ما ديد و انقلاب اسلامي را نيز همين بسيج به پيروزي رساند.
به مناسبت هفته بسيج 30 هزار دانشجوي بسيجي دانشگاههاي كشور به صورت همزمان صبح امروز در سراسر كشور كوهپيمايي كردند.
هادي قاسمي مسئول روابط عمومي بسيج دانشجويي دانشگاههاي كشور با اعلام اين خبر گفت: به مناسبت گراميداشت 2 آذر روز بسيج دانشجويي و هفته بسيج، 30 هزار نفر از دانشجويان بسيجي دانشگاههاي كشور به صورت همزمان از صبح امروز جمعه 5 آذر مراسم كوهپيمايي را در ارتفاعات استانهاي خود برگزار كردند.
وي افزود: در تهران نيز 1000 نفر از دانشجويان بسيجي دانشگاههاي تهرانبزرگ امروز و از ساعت 7 صبح در ارتفاعات ولنجك (كهفالشهدا) به كوهپيمايي پرداختند.
محمد دهقان، عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با اشاره به نقش بسيج و تأثير آن بر پيشرفتهاي كشور، اظهارداشت: همانگونه كه رهبر معظم انقلاب نيز فرمودند يكي از بزرگترين يادگارهاي حضرت امام(ره) تشكيل بسيج مستضعفين بود.
وي با بيان اينكه حضرت امام(ره) يكي از مردميترين نهادهاي انقلابي را تشكيل دادند، تصريحكرد: بسيج براي دفاع از آرمانهاي حضرت امام(ره)، اسلام و انقلاب به وجود آمد.
عضو هيئترئيسه مجلس با تأكيد بر اينكه بسيج در طول سالهاي متمادي پس از انقلاب نيز در صحنههاي مختلف صلابت، درخشندگي و نورانيت خود را نشان داده است، يادآورشد: در عرصه دفاع مقدس قطعاً اگر بسيج نبود و نيروهاي مردمي حضور نداشتند ايران اسلامي نميتوانست دشمن را شكست دهد.
يک انديشکده آمريکايي اعضاي بسيج دانشجويي را سربازان عرصه فرهنگي دانشگاههاي ايران دانست که بدنبال انقلاب فرهنگي دوم در دانشگاهها هستند تا با جنبش طرفدار دموکراسي ليبرال مبارزه کنند.
فصلنامه مطالعات خاورميانه در شماره تابستان امسال (2010) به قلم "سعيد گلکار " استاد دانشگاه استنفورد آمريکا به بررسي نقش بسيج دانشجويي و قدرت گرفتن اين نهاد دانشجويي در دانشگاهها پرداخت.
گلکار در بخشي از اين مقاله ادعا کرده که بسيج دانشجويي شاخه جوانان سپاه است که سعي دارد در بين دانشجويان نفوذ کند.
اين نشريه در اين مقاله، تاريخچهاي از جنگ ايران و عراق را يادآور ميشود و تولد بسيج دانشجويي در سال 1990 را بررسي ميکند.
نويسنده در بخشي از اين مقاله ادعا ميکند که در سال 1998 رهبري ايران طي سخناني در دانشگاه تهران خطاب به بسيجيها توصيه ميکند که بايد بيشتر در سياست دخيل شوند و از آيت الله مصباح يزدي رئيس موسسه پژوهشي امام خميني راهنمايي بگيرند.